Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 31-10-2001

Politieberichten district Heuvelrug, 09.15 uur
Aanrijding letsel

VEENENDAAL Dinsdagmorgen vond op de kruising Sterkearm / Kanaalweg een aanrijding plaats waarbij een vrouw gewond raakte.

Omstreeks half negen reed een 45-jarige vrouw uit Veenendaal met haar snorfiets over de Industrieweg in de richting van de Hoofdstraat. Ter hoogte van de kruising Sterkearm en de Kanaalweg werd zij aangereden door een 42-jarige man uit Veenendaal op zijn fiets.

De man verklaarde door de drukte op de kruising de vrouw niet gezien te hebben. Door de aanrijding kwam de Vrouw ten val en werd met armletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Ede. De man bleef ongedeerd.

Aanrijding letsel

VEENENDAAL Op de Bevrijdingslaan vond dinsdagmiddag een aanrijding plaats waarbij een man gewond raakte.

Een 67-jarige man uit Veenendaal reed op zijn snorfiets over de Hoogstraat en wilde de Bevrijdingsweg oversteken om zo naar het andere deel van de Nieuweweg te komen. Voor hem reed een 81-jarige vrouw uit Veenendaal in haar brommobiel. De vrouw had haar richtingaanwijzer uit staan en deed voorkomen dat zij rechtsaf de Nieuweweg richting de Hoogstraat in wilde slaan.

Op dat moment wilde de man zijn weg vervolgen maar kwam in botsing met de brommobiel omdat de vrouw niet rechtsaf sloeg maar rechtdoor reed. De vrouw verklaarde later dat zij alvast haar richtingaanwijzer had uitgezet voor de volgende straat waar zij wel rechts moest.

De Veenendaaler werd met arm en borstletsel naar het Gelders Vallei Ziekenhuis gebracht. De vrouw bleef ongedeerd.