Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-10-2001

Politieberichten district Eemland noord, 08.40 uur
Autobanden lek

EEMNES Zondagochtend omstreeks negen uur kreeg de politie de melding dat aan de Patrijzenhof banden van voertuigen waren lek gestoken. Ter plaatse constateerde de politie dat van twaalf autos de banden waren vernield. Van de daders ontbrak ieder spoor. De politie onderzoekt de zaak. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Eemland noord, via telefoonnummer 0900 8844.

Feest in kraakpand

SOESTERBERG Tijdens de surveillance merkte de politie in de nacht van zaterdag op zondag dat een groep van ongeveer zestig personen in een kraakpand op de Richelleweg een feest hield. Een deel van de bezoekers kwam van de illegale houseparty die eerder die nacht op de Tractieweg in Utrecht werd gehouden en door de politie is beëindigd (zie persbericht 21 oktober, Utrecht stad).

Omdat de indruk bestond dat meer feestgangers van de houseparty aan de Tractieweg zich zou verplaatsen naar de Richelleweg, verzocht de politie de krakers het feest te beëindigen. Die gaven gehoor aan het verzoek en vroegen de bezoekers het terrein te verlaten. De ontruiming van de feestvierders verliep zonder problemen.