TRAVEL24.COM

Partnership Travel24.com en Euro Relais

Partnership Travel24.com en Euro Relais

Travel24.com en Euro Relais Vakantiehuizen hebben een samenwerkingsverband gesloten. Hiermee springt Travel24.com in op de stijgende vraag naar vakantiehuizen, aldus General Manager Tom Roefs. Sinds de recente gebeurtenissen in Amerika en Afghanistan, zijn veel mensen op zoek naar een alternatief voor een vliegvakantie.Roefs: Mensen die toch graag weg willen, blijven liever wat dichter bij huis. Een vakantie met eigen auto en een verblijf in een vakantiehuis is een perfect alternatief. Euro Relais zag haar omzet met 45% stijgen nadat zij twee jaar geleden haar eigen website lanceerden, aldus Nathalie Bouvy, Directrice Euro Relais. Door de expertise van beide partijen op het gebied van online reserveringen, ligt een samenwerking voor de hand. Euro Relais beschikt over accommodaties op unieke locaties in de Belgische Ardennen, Vlaanderen, Frankrijk, Nederland, Groot-Brittannië en Slowakije. Het aanbod bestaat uit boerderijtjes, villa s aan zee,landhuizen en kastelen. Roefs: Op deze manier kan men genieten van een heerlijke vakantie, die voldoet aan alle wensen, maar op een afstand die makkelijk met de auto te bereiken is. Het reserveren van de accommodaties kan eenvoudig via de website van Travel24.com. Daar vindt men ook verdere informatie en uitgebreide fotoreportages.

Over Euro Relais

Sinds 1981, verzorgt Euro Relais, de specialist van authentieke vakantiehuizen, ieder jaar vakantiemomenten aan haar 150.000 Nederlandse, Belgische en Duitse gasten. Euro Relais beschikt over accommodaties in de Belgische Ardennen, Vlaanderen, Frankrijk, Nederland, Groot-Brittannië en Slowakije.

Over Travel24.com

Travel24.com Nederland is een dochteronderneming van het beursgenoteerde Travel24.com AG, het leidende Duitse reisportaal, dat meerdere awards voor haar producten en prestaties van de vakpers ontvangen heeft. Voor meer informatie hier omtrent, verwijzen wij u graag door naar de persberichten op onze website www.travel24.com. De Travel24.com internet reisbureaus in Duitsland, Nederland en Spanje versmelten de belangrijkste componenten uitgebreide reisinformatie en compleet aanbod met doelgericht, gebruikersvriendelijk ontwikkelde software en bieden daardoor een volledig nieuwe kwaliteit in reisplanning en reisboeking aan. Het daarnaast geboden persoonlijk advies door de reisagenten van het eigen call center geeft vertrouwen en de noodzakelijke zekerheid. Daarmee voeren de Travel24.com internet reisbureaus de wereldwijde expansie met geselecteerde media- en technologiepartners aan.


---

Noot voor de redactie/