Politiebericht Venlo 11-10-2001
Mediabericht 11 oktober (12.15 uur)

BLERICK Golfplatendief aangehouden

BLERICK De politie heeft woensdagmiddag een 66-jarige inwoner van Blerick aangehouden voor diefstal van vijf golfplaten vanaf een terrein aan de Marconistraat. De golfplaten zijn eigendom van de NS, en lagen als dakbedekking op een gebouwtje achter het spoorwegemplacement. De verdachte werd gesommeerd de platen terug te leggen en is vervolgens aangehouden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

HERKENBOSCH Milieucontrole

HERKENBOSCH De politie heeft woensdagmiddag enkele kinderen aangesproken in een bosgebied aan de Heikampweg die een vuurtje hadden aangelegd. De kinderen hebben onder toezicht het vuurtje moeten doven en de eromheen gemaakte rommel opruimen. Vervolgens zijn hun ouders in kennis gesteld van de gedragingen van hun kroost. Even later werden op de Heikampweg enkele jongeren met scooters aangetroffen. De eigenaren werden voor controle van het vermogen van hun voertuigen aan het bureau uitgenodigd.

WEERT Diefstal Porsche

WEERT De 39-jarige eigenaar van een zwarte Porsche Carrera 2 deed bij de politie in Weert aangifte van diefstal van zijn auto. De wagen stond woensdag tussen 18.45 en 19.15 uur geparkeerd op het Kasteelplein en bleek bij terugkomst van de eigenaar te zijn verdwenen. Ondanks het ingestelde auto-alarm zagen onbekenden kans de auto die een waarde heeft van 50.000 gulden, weg te nemen. De auto zou zijn voorzien van een handelaarskenteken en was volgens de eigenaar pas anderhalf uur in zijn bezit.