Horses of the Dutch


---

29 september: NK Voltige te Wanroij
Op 29 september aanstaande worden er in het NKB-centrum te Wanroij voltigewedstrijden gehouden, opengesteld voor voltigeverenigingen aangesloten bij NKB/KNF/LOV/NBVR en NPC.

De volgende rubrieken worden verreden: teamwedstrijden voor de klasse Zwaar/A,B,C, Klasse Licht/D en E vier- en achttallen en solovoltige klassen A,B, en C voor dames en heren.

Tevens zal het Nederlands Kampioenschap Voltige plaatsvinden, mits deelname van minimaal 4 teams en 8 solovoltigeurs. Bij de teams moet in de klasse Zwaar minimaal 5,5 punt behaald zijn, bij de klasse L minimaal 5,0 punt en de solisten moeten minimaal 6,0 punt behaald hebben om tot kampioen uitgeroepen te worden.

De selectie voor solovoltigeurs en teams voor een plaats in het A-kader zal plaatsvinden op dit NK. De drie hoogstgeplaatste solovoltigeurs en de twee hoogstgeplaatste teams worden automatisch opgenomen in het A-kader, mits zij een eindscore van minimaal 6,0 punt behalen. De Topsport Commissie Voltige (TCV) mag het A-kader aanvullen tot 5 voltigeurs cq. teams op advies van de bondscoach. Dit geldt voor zowel dames als heren, als ook voor de teams.

---

©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer