Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

'Vindhetsnel.com' is een handige overzichtelijke website, waarin gebruikers direct trefwoorden in kunnen geven om te zoeken in allerlei naslagwerken op het internet, zoals het telefoonboek, een metazoekmachine, de NS reisplanner, een routeplanner, het postcodeboek, woordenboeken enzovoort. Naast de uitgebreide startpagina's zijn er speciale pagina's rond thema's als muziek, reizen en taal.

De resultaten van zoekacties worden getoond in aparte pagina's in een nieuw scherm, zodat de 'Vindhetsnel.com' beschikbaar blijft in de achtergrond. De website bevat geen tijdrovende scripts, geen overbodige plaatjes, maar optimale functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Gemaakt om dagelijks te gebruiken, als opstartpagina of handige bookmark.

'Vindhetsnel.com' is een initiatief van internet-adviseur en -journalist Erno Mijland (Net Magazine, Tijdschrift voor Multimedia). De website ontstond zo'n vijf jaar geleden uit de behoefte om zoveel mogelijk informatie op het internet met zo weinig mogelijk 'kliks' aan te kunnen.

Het adres is http://www.vindhetsnel.com

'Vindhetsnel.com' is de voortzetting van Vind.het!