Politie Amsterdam-Amstelland

De nieuwste vacatures
13-7-2001. Ben je op zoek naar een andere baan? Er zijn bij ons korps diverse mogelijkheden om als politieman of -vrouw aan de slag te gaan. Maar er zijn ook vele andere functies waarvoor we nog mensen zoeken. Op deze site staan meer dan 30 administratief-technische vacatures. Nieuwsgierig? Klik hier voor meer informatie. Misschien kunnen wij je binnenkort begroeten als onze nieuwe collega.



Verwijderingsbevelen
13-7-2001. Surveillerend politiepersoneel heeft donderdag in de binnenstad 20 drugoverlast veroorzakende personen een verwijderingsbevel gegeven. Allen moesten voor de duur van acht uur de buurt uit. Daarnaast zijn 40 bonnen uitgedeeld voor tippelen, opgeven valse namen, de handel in nepdrugs, belediging, wildplassen, slapen op de openbare weg, drugbezit en drughandel, vernieling en fietsverkoop.



Fietsende skater gewond
13-7-2001. Donderdagmiddag is op de Waterpoortweg een 12-jarige meisje gewond geraakt. Ze fietste terwijl ze haar skates aan had en kwam ten val. Het slachtoffer is met een gebroken arm naar een ziekenhuis overgebracht.



Straatdealer in Ganzenhoef
13-7-2001. Surveillerend politiepersoneel heeft donderdag bij Ganzenhoef een 37-jarige man aangehouden in verband met de Opiumwet. De man wordt ervan verdacht straatdealer te zijn. Er is beslag gelegd op 46 bolletjes harddrugs en 4.500 gulden handelsgeld. De verdachte is vandaag overgedragen aan de officier van justitie van het parket Amsterdam.



Passagier bedreigt conducteur
3-7-2001. De politie van het wijkteam Diemen heeft donderdag op het station een 32-jarige treinpassagier aangehouden. De vrouw wordt ervan verdacht een conducteur die haar kaartje vroeg, te hebben bedreigd met een mes. Ze heeft ook naar de NS-beambte gespuugd. Het mes is in beslag genomen. De verdachte is overgedragen aan de Spoorwegpolitie.