Gemeente Velsen

13-07-2001

Prijsuitreiking woningmarktonderzoek

Op vrijdag 29 juni jl. heeft wethouder Blok van volkshuisvesting een VVV-bon ter waarde van fl 100,- en een boeket bloemen uitgereikt aan mevrouw Dorland uit IJmuiden. Zij ontving deze prijs omdat zij enkele weken geleden het enquèteformulier van het woningmarktonderzoek heeft ingestuurd. Aan dit onderzoek was een loterij gekoppeld waarin vijf VVV-bonnen gewonnen konden worden. Voor de overige vier bonnen heeft nog niemand zich gemeld. De uitslag van de loterij zal in de gemeentelijke advertentie van vijf juli a.s. nogmaals herhaald worden.

In totaal hebben 1.974 inwoners van de gemeente Velsen het formulier teruggestuurd. Een respons van bijna 43% waar het gemeentebestuur heel blij mee is.

De resultaten van de enquète geven inzicht in de woonwensen van de inwoners van de gemeente Velsen. Naast de enquète worden ook de gegevens uit de bestanden van de Bevolkingsadministratie, Bestand Onroerende Zaken en verhuurgegevens van de corporaties onderzocht. De resultaten van het totale onderzoek zijn nodig voor het opstellen van plannen voor nieuwbouw en het verbeteren van bestaande woningen. Het onderzoek zal in het vierde kwartaal van dit jaar zijn afgerond.