Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
BETREFT: Samenwerkering DGNET Media & Bart Smit BV

DGNET site GsX.nl gaat exclusieve content leveren voor nieuwe E-Plaza community van Bart Smit BV. Amsterdam 10 juli 2001 DGNET Media, online uitgever van toonaangevende Nederlandse gamesites als GsX.nl, Gameforum.nl en het Dome Netwerk zal vanaf juni 2001 de content gaan leveren voor de nieuwe online shop van E-Plaza (www.eplaza-online.com), de nieuwe multimedia keten van Bart Smit BV. Het al bestaande team kwalitatief goede schrijvers van console-gaming site GsX.nl zal de, exclusief voor Bart Smit geschreven content, gaan schrijven. Het zal gaan om productomschrijvingen, maar ook grotere artikelen van aankomende gebeurtenissen in de games industrie, zoals de Release van de Nintendo GameBoy Advance® en aankomende evenementen. GsX.nl is nu ruim een jaar online en heeft in dit jaar een goede reputatie weten op te bouwen bij zowel bezoekers als de Nederlandse game-industrie. GsX heeft de benodigde hulpbronnen en kennis in huis om kwalitatief hoogstaande content te leveren. Wilt u meer informatie over DGNET Media, neem dan contact op met onderstaande. Over DGNET Media
DGNET Media is online uitgever van games gerelateerde websites als GsX.nl, Gameforum.nl en het Dome Netwerk. Ook verkoopt DGNET Media gaming-content aan derde. DGNET kenmerkt zich door een jong team van enthousiaste gamers die op freelance basis artikelen schrijven voor DGNET. Over Bart Smit B.V.
Bart Smit BV., dat inmiddels ruim 170 filialen in Nederland en Nederlandstalig België heeft geopend, is sinds september 1998 actief op het internet met een succesvolle online winkel op www.bartsmit.com. Omdat Bart Smit steeds vernieuwend wil zijn, is bartsmit.com een aantal weken geleden zowel qua design als qua fuctionaliteit geheel gerestyled. Ook voor de jonge keten E-Plaza is een community gecreëerd, waarin gaming de hoofdrol zal gaan spelen. Onderdeel van de community zal een online shop zijn, waar multimedia binnen twee werkdagen gratis thuisbezorgd wordt.

Contact informatie
Jaap Stricker
PR manager DGNET
jaap@gsx.nl
DGNET Media V.O.F.
Zuiderakerweg 85
1069 ME Amsterdam
Tel. 020 7720372
www.dgnet.nl