Gemeente Ede

Gemeente blij met meldingen defecte straatverlichting

Het belangrijkste doel van straatverlichting is veiligheid. De afdeling Beheer van de gemeente stelt dan ook alles in het werk om die veiligheid zo veel mogelijk te garanderen. Regelmatig zijn de medewerkers op pad ofwel om de verlichting te controleren, ofwel te repareren. Dit gebeurt in ieder geval binnen 10 werkdagen.

In het afgelopen jaar heeft de gemeente via Ede Stad regelmatig een oproep aan bewoners gedaan om defecte straatverlichting in de omgeving te melden. Gelukkig heeft u daar gehoor aan gegeven. Door het jaar heen zijn er zon 700 meldingen binnengekomen (in de wintermaanden overigens meer dan in de zomermaanden). Mede dankzij uw medewerking lukt het om de defecte straatverlichting weer zo snel mogelijk te laten functioneren.
Bedankt daarvoor!

Uiteraard kunt u ons nog steeds bellen om defecte straatverlichting te melden. Wilt u dan ook het nummer van de betreffende lantaarn doorgeven, dan weten wij precies om welke lantaarn het gaat. Dit nummer vindt u op een witte of gele sticker, ongeveer 2,5 meter boven de grond. Iedere maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur zijn mevrouw Van Weegel of de heer Spruijtenburg aanwezig om uw melding te noteren. Het telefoonnummer is (0318) 68 07 90. Ook kunt u de melding doorgeven aan uw buurtbeheerder.



Ede, 10 juli 2001