Politiebericht Venlo 10-07-2001
Mediabericht 10 juli (12.40 uur)

ROERMOND Beveiligingsbeamte mishandeld

ROERMOND Een 26-jarige beveiligingsbeambte is maandagavond in een winkel aan het Munsterplein mishandeld door een nog onbekende man. Het slachtoffer was aan het werk toen hij werd aangesproken door de onbekende man die vroeg of hij hem volgt omdat hij zwart is. Gelijk daarop wordt hij in zijn maag gestompt en krijgt een vuistslag in zijn gezicht. Het betreft een man in de leeftijd tussen de 25 en 30 jaar,
1.80 m lang, een donkere huidskleur, kort zwart krullend haar, uitpuilende ogen en een normaal postuur. De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie van de basiseenheid Roermond-Centrum telefoonnummer 0900-88 44 (30 cent / 0,14 per minuut).

WELLERLOOI Illegale campeerders aangehouden

WELLERLOOI Vijf Duitse mannen (leeftijd en woonplaats onbekend) zijn in de nacht van zondag op maandag door de politie aangehouden in een weiland aan de Maas waar zij illegaal twee tenten hadden opgeslagen. Zij kregen per tent een boete van fl. 180,-. Nadat zij hun tentenkamp hadden opgebroken en de rommel hadden opgeruimd heeft de politie het weiland afgesloten.