PERSBERICHT - 08 JULI 2001

Nieuwe Noorwegen specialist op internet
Norge Reiser opent haar digitale deuren

Nederland is een nieuwe Noorwegen specialist rijker, die een uitgebreid aanbod aan nieuwe reiservaringen via internet biedt. Een persoonlijke benadering, deskundig advies, snelle service en jarenlange ervaring garanderen de Noorwegen reiziger onvergetelijke reiservaringen.

Norge Reiser is uitsluitend gespecialiseerd in de organisatie van en bemiddeling bij reizen naar en in Noorwegen . Zo bemiddelt Norge Reiser voor de individuele reiziger bij de organisatie van vervoer en accommodatie. Alles geregeld, maar toch helemaal op eigen initiatief het uitgestrekte land verkennen.

Daarnaast organiseert deze specialist op maat gesneden, kant-en-klare hotel- en bungalowreizen, die je langs de mooiste plekjes van dit fascinerende land voeren en een totaal belevenis van natuur en cultuur omvatten.

Uiteraard stelt Norgereiser op verzoek speciale reizen op maat samen, ook voor groepen en incentives. Iedere reiziger die bij Norge Reiser boekt krijgt een individuele routebeschrijving mee op reis, die uitstekend leesbaar is en adequaat de route en alle bezienswaardigheden onderweg aangeeft.

Het uitgebreide aanbod van Norge Reiser bestaat uit:

bemiddeling van tickets voor de veerdiensten van Color Line, DFDS Seaways, Fjord Line en Stena Line
bemiddeling bij vliegickets van SAS en KLM en openbaar vervoer in Noorwegen
zomerreizen (kant-en-klaar reizen, hotels, bungalows en actieve reizen)
winterreizen (accommodaties, actieve reizen en DNT winterreizen)
Hurtigruten (de voormalige postbootverbinding, die een onvergetelijke bootreis langs de spectaculaire en bezienswaardige fjordenkust van Noorwegen biedt)
Spitsbergen reizen (Svalbard Reizen en Noorderlicht) Cruises (Fred Olsen Cruise Lines en Spitsbergen Cruises)

Nieuw

Binnenkort zal de website ook uitgebreid informeren over bus- en treinpassen en autohuur. Komende winter zal het aanbod worden uitgebreid met reizen naar Spitsbergen en rondreizen op het vasteland van Noorwegen voor niet-wintersporters.

Speciale winteraanbiedingen Color Line en Stena Line

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.norgereiser.nl onder veerboten, `aanbieding'.

Eigenaresse Rietje Baas kan bogen op grondige reis-, in- en verkoopervaring van Noorwegen reizen. Jarenlang heeft zij het land doorkruist op zoek naar juist die speciale plekjes en verblijfsmogelijkheden die een extra dimensie aan een Noorwegen vakantie geven. Alle aangeboden accommodaties worden persoonlijk door haar bezocht en regelmatig gecontroleerd.

"Het land is zo uitgestrekt dat deskundig advies onontbeerlijk is, bovendien draag ik graag mijn persoonlijke liefde voor het land uit, door mijn enthousiasme en kennis met mijn klanten de delen. Het zou zo jammer zijn als de reiziger de mooie plekjes voorbijrijdt, die juist voor die onvergetelijke ervaring zorgen".

Informatie en reserveringen via

www.norgereiser.nl
info@norgereiser.nl
telefonisch via 023-5572923