Ingezonden persbericht


Persbericht
2 juli 2001

Nog 2 dagen en dan begint:

R a d i o 1 9 2
via de AM 1332 Khz.

Vanaf aanstaande woensdag 4 juli om precies 18. 00 uur is het eindelijk zo ver! Dan begint Radio 192 met het uitzenden via de AM 1332 Khz.

Een echt radiostation voor de specifieke doelgroep vanaf 25-49+ en met name diegene die met name het Radio Veronica het zeezender tijdperk, de periode tussen 1960 en 1974, hebben meegemaakt. Deze vergeten luisteraars groep kunnen bij Radio 192 weer hun hart ophalen met muziek en de jingles (Herinnert u zich deze nog, nog...???) uit deze periode, en programma's gemaakt door de bekende radio namen, die de radio van nu vorm gaven in de sixties en seventies. Ook zullen er diverse oude Radio Veronica programma's uitgezonden worden.

Tineke de Nooy, Will Luikinga, Eddie Becker, Ad Bouman, Krijn Torringa, Edvard Niessing, Chiel Montagne, Ted Bouwens zijn een paar van de namen die via Radio 192 te beluisteren zullen zijn. Maar ook de jonge lichting radiomakers zullen te horen zijn op Radio 192. Zoals Ruud van Zeeland, Peter Schavemaker, Thimon Schellevis en mede initiatiefnemer Michael Bakker.

Radio 192 zal in een groot gedeelte van Nederland te ontvangen zijn. Met name het gebied tussen Den Haag, Den Bosch, Arnhem en Noord-Holland. Maar ook via de kabel zal Radio 192 te beluisteren zijn. In het Gooi (98.0), Groot-Amsterdam en Noord-Holland (90.0). Momenteel wordt er gewerkt aan uitbreiding van de kabeldistributie. Uiteraard is Radio 192 via www.192goedidee.nl op het internet te beluisteren.

Radio 192 Goed Idee zal zich in de toekomst multimediaal gaan profileren zo komt er op korte termijn een magazine en gaat het radiostation digitaal. Meer hierover tijdens de officiële opening op woensdag 4 juli a.s.