ENOVATION GROUP

CEO Cumquat wint Award Oracle Gebruikers Groep

Capelle aan den IJssel, 4 juli 2001 - Tijdens de ODTUG 2001 conference: 'Portal to Oracle Solutions' in San Diego, USA is bekend gemaakt dat Erwin Groenendal, CEO Cumquat Information Technology de ODTUG 2001 Editor's Choice Award heeft gewonnen voor de 'beste paper'. De papers worden beoordeeld op onderwerp, inhoud, leesbaarheid en toepasbaarheid bij de huidige vraagstukken op het gebied van Informatie Systemen.

De 175 ingezonden papers zijn beoordeeld door een commissie van 5 vooraanstaande mensen binnen de Oracle gemeenschap. Van de 175 inzendingen zijn 5 papers genomineerd. De genomineerde papers zijn uiteindelijk door David Anstey, hoofdredacteur van ODTUG Technical Journal beoordeeld.

'Erwin Groenendal laat met zijn paper: 'Oracle XML Developer's Kit for Java Scenic Drive' duidelijk zien dat hij zijn tijd ver vooruit is', zegt David Anstey, 'Het is een gave als je oplossingen voor complexe technische vraagstukken aangaande informatie systemen, door eenvoudig taalgebruik, zo helder kan weergeven als Erwin Groenendal in zijn paper heeft gedaan'.

Erwin Groenendal is zeer verheugd met deze award. 'Het feit dat mijn paper tot de vijf genomineerde behoorden was voor ons al een enorme opsteker', aldus Erwin Groenendal. 'Het is uiteraard pas echt geweldig als je paper dan ook nog wordt gekozen als zijnde de beste paper van 2001. Zeker als je weet dat bij de 5 nominaties twee bekende auteurs, Paul Dorsey en Steven Feuerstein, zaten.'

Het is inmiddels alweer de tweede award die Erwin Groenendal binnen 3 maanden in ontvangst mag nemen. Zo'n drie maanden geleden heeft hij namens Cumquat Information Technology ook al een Oracle Partner Award in ontvangst genomen voor 'Beste Nieuwkomer'.

Over Cumquat Information Technology
Cumquat Information Technology levert consulting, software engineering en education diensten en biedt een unieke combinatie van jarenlange ervaring op het gebied van Oracle applicatieontwikkeling en vooruitstrevende kennis van de nieuwste Oracle e-business technologie, XML en Java. Uitgangspunt van Cumquat is het inzetten van deze technologieën om bedrijfsprocessen te optimaliseren en marktkansen effectief te benutten: 'to take business beyond technology'.

Uitgebreide informatie over Cumquat en haar diensten kunt u vinden op het internet onder: www.cumquat.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Michiel Delissen
Marketing Manager
Cumquat Information Technology
+31 (0)10 288 1680
+31 (0)65 149 2572
michiel.delissen@cumquat.nl


04 jul 01 08:46