Fugro N.V

Dit persbericht mag niet worden gepubliceerd of gedistribueerd in de Verenigde Staten van Amerika, Canada of Japan.
PERSBERICHT FUGRO N.V.
Leidschendam, 28 3 julni 2001

INTERNATIONALE AANDELENEMISSIE DOOR FUGRO SUCCESVOL AFGEROND. UITGIFTEPRIJS VASTGESTELD OP EUR 66,85 PER AANDEEL

In vervolg op Fugro N.V.'s ("Fugro") persbericht van 2 juli 2001, maakt Fugro bekend dat de internationale emissie (de "Emissie") van nieuwe certificaten van gewone aandelen Fugro ("Certificaten") succesvol is afgerond. De inschrijving op de Emissie is voor alle categorieën beleggers gesloten om 17.00 uur. Ondanks het huidige onzekere beursklimaat is de emissie meer dan vier keer overtekend.

De uitgifteprijs voor de Certificaten is vastgesteld op EUR 66,85 per Certificaat. De plaatsing bestaat uit 1.095.652 Certificaten. Gebaseerd op de uitgifte prijs bedraagt de opbrengst van de Emissie meer dan EUR 73 miljoen.

Fugro heeft ABN AMRO Rothschild in haar hoedanigheid als Global Coordinator en namens het syndicaat een overtoewijzingsoptie toegekend van 164.348 additionele Certificaten. De overtoewijzingsoptie kan in zijn geheel of gedeeltelijk binnen een periode van 30 dagen na de betalingsdatum worden uitgeoefend.

ABN AMRO Rothschild is aangesteld als stabilisatie manager en mag zich inlaten met transacties die de prijs van de Certificaten kunnen stabiliseren, in stand houden of in andere opzichten kunnen beïnvloeden, voor een periode van 30 dagen na de betalingsdatum van de Emissie.

Betaling en levering van de Certificaten zullen plaatsvinden op maandag 9 juli 2001. Naar verwachting zullen de Certificaten op maandag 9 juli 2001 tot de notering op de Officiële Markt van de effectenbeurs van Euronext Amsterdam N.V. worden toegelaten.

Dit document behelst geen (onderdeel van een) aanbod tot verkoop of uitlokking van een aanbod tot koop of uitgifte van enige effecten in de Verenigde Staten of elders. De effecten van Fugro N.V. worden niet geregistreerd op grond van de U.S. Securities Act van 1933, zoals gewijzigd (de "Securities Act") en mogen niet worden aangeboden of verkocht in de Verenigde Staten of aan of voor rekening van of namens "U.S. persons " (zoals gedefinieerd in Regulation S onder de Securities Act), tenzij deze effecten geregistreerd zijn op grond van de Securities Act of zijn vrijgesteld van registratie.

FSA / stabilisatie


voor nadere informatie: Fugro N.V. Ir. G-J. Kramer, President Directeur Fugro N.V. Veurse Achterweg 10 Postbus 41 2260 AA Leidschendam Tel: 070-3111422 Fax: 070-3202703 www.fugro.nl

This e-mail message is intended exclusively for the addressee. If the e-mail was sent to you by mistake, would you please call us immediately? In that case, we also request you to destroy the e-mail and to neither use the contents nor disclose them in any matter to third parties, because the message can contain confidential information which may be protected by professional secrecy.
Adviesbureau Klijnsma & Bodes bv, Amaliastraat 3-5, 2514 JC The Hague, the Netherlands, tel. +31 (70) 31 31 031.