Politiebericht Venlo 4-07-2001
Mediaberichten 4 juli (laatste berichten)

Blerick mishandeling automobilist

BLERICK Een onbekende fietser heeft dinsdagavond een 18-jarige automobilist uit Maasbree mishandeld. De man reed over de Oleanderstraat toen hij plotseling hard moest remmen voor de fietser die plotseling de weg op reed. Hierop onstond tussen de twee een woordenwisseling waarbij de fietser de automobilist enkele raken klappen gaf door het geopende raam. Hij liep zon gezwollen oog op dat hij niets meer kon zien en ook niet verder kon rijden met zijn auto. De man heeft inmiddels aangifte gedaan en de politie onderzoekt de zaak.

Veulen 35 snelheidsbekeuringen

VEULEN Bij een snelheidscontrole op de Lorbaan heeft de politie woensdagmorgen 35 automobilisten bekeurd. Zij reden harder dan de toegestane 80 km/u. De hoogste snelheid van de 172 voorbijgangers was 111 km/u.

Lomm auto naar de sloop

LOMM Politiemensen zagen woensdagmorgen een wel heel gammele personenauto over de Rijksstraatweg rijden en controleerden de bestuurder. Daarbij bleek de auto niet gekeurd, niet verzekerd en slooprijp te zijn én al twee jaar geleden te zijn uitgevoerd. De 37-jarige bestuurder uit het Poolse Konin kreeg verschillende bekeuringen en is overgedragen aan de vreemdelingenpolitie. De auto is naar een sloperij gebracht.

Venray snelheidscontroles

VENRAY Bij verschillende snelheidscontroles zijn woensdag in totaal 63 automobilisten bekeurd. Op de Overloonseweg zijn 42 bekeuringen uitgeschreven. Daar reden 42 van de 268 voorbijgangers harder dan 50 km/u. De hoogste snelheid was 69 km/u.

Op de Kempweg zijn s middag 11 van de 56 voorbijgangers bekeurd. Hier werd 84 km/u gereden waar 50 de uiterste limiet is en op de Langstraat reden s middags 10 van de 187 autos te hard. Ook hier mag 50 km/u worden gereden en was de hoogste snelheid 66 km/u.

Blerick snelheidscontrole

BLERICK Bij een snelheidscontrole op de Venrayseweg zijn woensdagmorgen 91 automobilisten bekeurd. Van de 345 voorbijgangers was de hoogste snelheid 80 km/u, waar 50 km/u de uiterste limiet is.