Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-07-2001

Politieberichten district Eemland noord, 9.25 uur
Verkeerscontrole

SOEST Dinsdagmiddag tussen half drie en drie uur heeft de politie een verkeerscontrole gehouden op de Koningsweg. In totaal werden tien bekeuringen uitgedeeld voor het niet dragen van de verplichte autogordel.

Aanrander aangehouden

SOEST Maandagmiddag om half vijf heeft de politie een man aangehouden die verdacht wordt van aanranding aangehouden. Op 14 juni vond er in Soesterberg op de Amersfoortsestraat een aanranding plaats op een 40-jarige vrouw uit Utrecht. Met behulp van het opgegeven signalement kon de man, een 51-jarige inwoner van Amersfoort, worden aangehouden op de Amersfoortsestraat. De man heeft inmiddels bekend de vrouw te hebben aangerand. Hij zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

Ongeval letsel

SOEST Dinsdagmiddag om vier uur ontstond op de Soesterbergsestraat een aanrijding tussen een auto en een fietser. Een 46-jarige man uit Soest reed over de Soesterbergsestraat en wilde linksaf slaan om de Monnickenboschweg in te rijden. Daarbij gaf hij echter geen voorrang aan een 44-jarige fietser uit Amersfoort met als gevolg een aanrijding. De fietser liep verwondingen aan zijn hoofd en arm op en is met de ambulance naar het Lichtenberg ziekenhuis vervoerd. Daar bleek het letsel mee te vallen. De man is na controle weer uit het ziekenhuis ontslagen.