Consumentenbond


Consumentenbond vernieuwt website
4 juli 2001

De Consumentenbond heeft begin juli zijn website aangepast en daarmee toegankelijker gemaakt voor zijn bezoekers.

Deze veranderingen behelzen een gebruiksvriendelijkere navigatie, op sommige punten een herordening van informatie en het toevoegen van nieuwe informatie. Ook zijn er nieuwe knoppen, terwijl oude samengevoegd of verplaatst zijn.

Een aantal belangrijke veranderingen zijn al direct zichtbaar in het onderwerpenlijstje aan de linkerkant. Nieuw zijn:

Over de bond: hier vindt u informatie over de Consumentenbond, inclusief vacatures
Acties & Campagnes: hier vindt u informatie over wat de Consumentenbond achter de schermen voor u doet, nieuws- en persberichten en u kunt reageren in forums. De Digitale Consument is hier ook naartoe verhuisd.
Contact: hiermee kunt u rechtstreeks contact zoeken met Klantenservice, uw vraag voorleggen aan het Servicecentrum (alleen voor leden), aanmelden als lid of meedoen aan onze onderzoeken. Consumentenbond: hiermee gaat u terug naar de homepage.

Ook aan de rechterkant zijn een aantal nieuwe knoppen te vinden: Tests en Gidsen: brengt u rechtstreeks naar een overzichtspagina waar alle tests en onderzoeken zijn te vinden. Deze zijn alleen toegankelijk voor leden.
Nieuw op de site: brengt u naar alles wat voor het eerst op de site verschijnt. Nu vindt u er een uitgebreid overzicht van de veranderingen.

We zijn benieuwd naar uw mening op en ervaring met de vernieuwde site. Laat het ons weten in het forum Nieuwe site.