Politiebericht Uden 3-07-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

FIETSSTER GEWOND

Bij een aanrijding op de Industrielaan in Uden is maandagmiddag een 26-jarige vrouw uit Uden gewond geraakt. De vrouw kreeg met haar fiets geen voorrang van een 58-jarige autobestuurder uit Heesch. Het slachtoffer is met vermoedelijk een beenbreuk overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

INBRAAK IN RESTAURANT

Tussen maandag middernacht en -middag is ingebroken in een restaurant aan de Sint Janstraat in Uden. Na het vernielen van een deur hebben de dieven een sigarettenautomaat vernield en een kassa opengebroken. Er werd een hoeveelheid sigaretten gestolen en klein geld uit de kassa. Ook mist de eigenaar een DVD-speler.

INBREKER AANGEHOUDEN

De politie heeft maandagavond op de Prior van Milstraat in Uden een 23-jarige man uit die plaats aangehouden. De man wordt ervan verdacht even tevoren te hebben ingebroken in een winkel aan de Prior van Milstraat. De verdachte is in verzekering gesteld.

BESTELBUS GESTOLEN

Op de Xylofoonstraat in Uden is afgelopen nacht een bestelbus gestolen. Het betrof een witte Mercedes, kenteken 14-VP-JZ. In de bus lag stratenmakersgereedschap zoals een trilplaat, kruiwagens en schoppen. De waarde van de bus is niet bekend.

VEGHELAAR RIJDT ZONDER RIJBEWIJS

De politie heeft vanmorgen op het Heilig Hartplein in Uden een 32-jarige Veghelaar aangehouden. Agenten zagen de man rijden en wisten dat zijn rijbewijs was ingevorderd omdat hij onder invloed had gereden. Tevens bleek bij controle dat de auto van de man niet verzekerd was. Na proces-verbaal kon de man weer naar huis.