Gemeente Ede

WET MILIEUBEHEER/WET VERONTREINIGING OPPERVLAKTEWATEREN

Besluit
Op 26 juni 2001 heeft het gemeentebestuur een milieuvergunning verleend (onder het stellen van voorschriften om de nadelige gevolgen voor het milieu te beperken) aan Berg Toys Beheer B.V., Oud Willinkhuizerweg 9 te Wekerom voor een skelterbouw WM/2000-057.

Tevens maakt het gemeentebestuur bekend dat het dagelijks bestuur van het Waterschap Vallei Eem vergunning heeft verleend voor het lozen van bedrijfsafvalwater en huishoudelijk afvalwater via het rioolstelsel van de gemeente Ede op de rwzi.

Beroep
Naar aanleiding van de besluiten kan t/m 16 augustus 2001 beroep ingesteld worden bij de Raad van State, Afdeling voor de geschillen van bestuur, door:

- degene die bezwaar heeft gemaakt tegen de ontwerp-besluiten;
- degenen die bezwaren hebben tegen wijzigingen die bij het geven van de besluiten ten opzichte van de
ontwerp-besluiten zijn aangebracht;

- enige andere belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest bezwaren in te brengen tegen de ontwerp-besluiten.
Het beroepschrift moet worden gezonden aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. De besluiten worden van kracht met ingang van 16 augustus 2001. Indien voor deze datum aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek wordt gedaan om een voorlopige voorziening worden de besluiten niet van kracht, voordat op een dergelijk verzoek is beslist. Indien voor het oprichten of veranderen van de inrichting tevens een bouwvergunning is vereist, wordt het besluit pas van kracht als de bouwvergunning is verleend.

Inzage
De stukken van bovenvermelde besluit kunnen tot 16 augustus 2001 worden ingezien:

- op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur op het hoofdkantoor van het Waterschap Vallei Eem, Fokkerstraat 16 in Leusden;
- op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag bovendien tot 20.00 uur in het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadkantoor De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede.



Ede, 3 juli 2001