BRON: LOKAALPLUS TV KABELKRANT ACHTERHOEK.
AFZ. VIDAL HORJUS TEL: (0575) 58 59 55

BRUIDSPAAR NIET ALLEEN

DOETINCHEM - Een vreemde, maar toch ook komische verrassing maakte zaterdagavond een abrupt einde aan de trouwdag van een Doetinchems stelletje. Het bruidspaar begon de dag goed: de huwelijksvoltrekking werd gesloten onder prachtige weersomstandigheden. Ook 's avonds was de bruiloft, in een prima horecagelegenheid, perfect georganiseerd.
Als romantische afsluiting van de dag, boden de vrienden van de jonggehuwden hen een overnachting in een hotel in Brummen in het Gelderse Achterhoek aan.

Moe maar voldaan, trok het jonge bruidspaar na de feestelijkheden naar het hotel in Brummen om daar hun huwelijksnacht in gang te zetten. Toen de bruidegom echter zijn bruid over de drempel van de bruidssuite droeg, liet hij haar bijna vallen van schrik. In bed lagen twee naakte mensen... Wat bleek: het hotel had per abuis de kamer dubbel geboekt. Het onfortuinlijke paar moest onverrichter zake huiswaarts keren. Om van de schrik te bekomen, bood het hotel hen een lang weekend aan om de bruiloftsnacht over te doen.

LokaalplusTV, dè kabelkrant voor de Achterhoek: http://www.lokaalplus.nl LokaalplusTV, dè kabelkrant voor de Achterhoek: http://www.lokaalplus.nl