Afzender: beoharderwijk@chello.nl

Contactpersoon: Niels Petersen

NIEUWE BANG & OLUFSEN STUDIO IN AMERSFOORT

Datum: 1 juli 2001

Amersfoort- De belangstelling van hooggewaardeerde kwaliteitszaken om zich te vestigen in Amersfoort blijft flink groeien. Ook het bekende merk Bang & Olufsen vestigt zich in Amersfoort met een speciaalzaak. Met deze vierde vestiging van de Bang & Olufsen Studio Group, waar uitsluitend de eigen producten worden verkocht. De signaalwerking voor andere bedrijven kan positieve effecten hebben op het winkelbestand in Amersfoort.

In de Langestraat, naast The Society Shop, wordt een Studio ingericht van 190 vierkante meter. Volgens Niels Petersen, manager van de nieuwe vestiging, is de locatie perfect. "Het geeft ons de gelegenheid om de hoogwaardige kwaliteit en design van de audio/video- apparatuur goed te presenteren. Op de eerste en tweede verdieping kan men het totale concept aanschouwen.

Wereldwijd

Het concept waar Petersen het over heeft is een wereldwijde visie op de Bang & Olufsen filosofie. Het is daarom voor Amersfoort een echte primeur om een vestiging te hebben die precies hetzelfde is als bijvoorbeeld Los Angeles. Overal in de wereld worden de speciaalzaken op deze manier opgezet.

De 190 vierkante meter aan de Langestraat herbergt onder andere een speciale luisterstudio waar belangstellenden in alle rust hun eigen muziek kunnen beluisteren. Het is ook mogelijk om presentaties bij te wonen over de geschiedenis van Bang & Olufsen en de ontwikkelingen op het gebied van audio en video. "Het is een fantastische ruimte"aldus Niels Petersen. Amersfoort krijgt er een sieraad bij in het centrum.

De opening staat gepland op 1 juli 2001. Belangstellenden kunnen op tweede Paasdag een bezoek brengen aan de Paasshow in "de Havenaer" te Nijkerk. Voor verdere informatie 0341-454829

Bang & Olufsen Studio Group

Luttekepoortstraat 132

3841 AX

Harderwijk

Telefoon: 0341-454829