PERSBERICHT


1 Juli 2001 City Golf Beverwijk:


Beverwijk wordt golfparadijs

Beverwijk zal op 1 juli a.s. het decor vormen voor Citygolf Beverwijk, het unieke, eendaagse golfevenement dat op deze (koop)zondag in het centrum van Beverwijk wordt gehouden.

Junior Kamer IJmond tovert Beverwijk om in een 18 holes golfbaan met alles erop en eraan. Professioneel aangelegde greens, roughs, bunkers en niet te vergeten de beroemde 19e hole. Gezelligheid en fun staan voorop, een golfvaardigheidsbewijs is dan ook niet nodig. Voor het IJmondse bedrijfsleven is Citygolf Beverwijk zonder twijfel een unieke kans. Het evenement biedt de mogelijkheid om een anders-dan-anders relatiedag te beleven. De IJmondse bedrijven die met hun relaties op informele wijze deelnemen aan Citygolf Beverwijk krijgen volop ´exposure´, met namen en logo´s op boardings, advertenties in het programmaboekje, etc. Zelfs een hole adopteren en geheel ´bedrijfseigen´ maken is mogelijk. Junior Kamer IJmond organiseert dit ludieke business-to-business evenement in het centrum van Beverwijk in samenwerking met City Golf. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Beverwijk. Met het organiseren van dit evenement wil Junior Kamer IJmond een bedrag bijeenbrengen bestemd voor het project "Stappen tegen Geweld", een voorlichtingsproject gericht op jongeren in het basis- en voortgezet onderwijs om hen te laten nadenken over geweld en wat geweld betekent in de samenleving. Met hun deelname aan het Beverwijkse Citygolf-evenement op 1 juli a.s. sponsoren de bedrijven dit goede doel. Aangezien 1 juli in Beverwijk ook een koopzondag is, wordt veel publiek verwacht, zeker als het die dag ook mooi weer is. Er zijn nog enkele plaatsen open, en kan dus nog geboekt worden! Ondernemers die geïnteresseerd zijn om aan deze bijzondere dag deel te nemen, kunnen reserveren of meer informatie opvragen bij: CityGolf Beverwijk / Junior Kamer IJmond, Nancy Pelser, Postbus 347,1940 AH Beverwijk, tel. 072-50.55.040., fax 072-50.55.041. email: citygolfbeverwijk@planet.nl .

Junior Kamer (www.jci.nl) is een landelijke organisatie van jonge mensen van 25 40 jaar die onder het motto 'learning by doing' met enthousiasme projecten opzetten en uitvoeren die enerzijds maatschappelijke betekenis hebben, en anderzijds voor hun eigen ontwikkeling veel ervaring en veelzijdigheid met zich brengt. Het Beverwijk Citygolf-evenement is een initiatief van Junior Kamer IJmond.