Persbericht

Weer grote actie van Hengst Footwear voor hulporganisatie War Child

Hengst for War Child presenteert Volumia! in concert

Op 1 juli organiseert Hengst Footwear ter gelegenheid van haar 100-jarig bestaan een concert in cultureel centrum De Meenthe. Hoofdact van het concert is Volumia!, het voorprogramma wordt ingevuld door Steenwijker artiest Partick! Ook Rebecca Radio is van de partij met haar drive-inn show. De opbrengst van het concert komt ten goede aan War Child.

Een bijzonder muziekfeest

Het programma van het concert voor War Child wordt zeer afwisselend. De avond begint met een optreden van de lokale rijzende ster Patrick! De Steenwijker zanger heeft net een nieuwe single uit waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.

Ook het optreden van Volumia! zal bijzonder worden. De band van Xander de Buisonjé werkt momenteel aan een nieuw album. De nieuwe single zal 28 mei uitkomen. Het concert "Hengst for War Child" zal dus één van de eerste optredens van Volumia! zijn waar de nieuwe nummers ten gehore zullen worden gebracht.

Ook Rebecca Radio is van de partij

De drive-inn show van Rebecca Radio is ook aanwezig in De Meenthe. De dj s van Rebecca zorgen tussen de optredens door voor muziek en vermaak. Ook tijdens de radioprogramma s in de week voorafgaand aan het concert besteedt Rebecca Radio aandacht aan het muziekevenement "Hengst for War Child". In een aantal programma s zullen bovendien gratis toegangskaartjes te winnen zijn.

War Child

Het concert is de tweede grote actie van Hengst Footwear voor War Child. Onder de naam "Hengst for War Child" werd tijdens het eeuwfeest op 23 maart jl. al een bedrag van f. 25.000,- ingezameld voor de Nederlandse tak van de internationale hulporganisatie. War Child helpt kinderen in oorlogsgebieden. Niet alleen in de vorm noodhulp tijdens de oorlog, maar vooral door kinderen hun oorlogstrauma s helpen te verwerken. Daarvoor worden vooral creatieve therapieën gebruikt, waarvan muziektherapie één van de belangrijkste is.

Hengst Footwear 100 jaar

Hengst Footwear is een toonaangevende organisatie in de internationale schoenenhandel en verhandelt jaarlijks zo n 15 miljoen paar schoenen. Het familiebedrijf bestaat dit jaar precies 100 jaar. Met deze tweede jubileumactie wil het Steenwijker bedrijf niet alleen War Child steunen, maar ook iets doen voor de regio. Want al opereert het bedrijf wereldwijd, het heeft altijd oog voor de regio gehouden.

Kaartjes

De kaartjes voor het concert "Hengst for War Child presenteert Volumia!" kosten in de voorverkoop vijfendertig gulden en aan de kassa van De Meenthe veertig gulden. Vanaf 12 mei zijn de toegangskaarten in voorverkoop verkrijgbaar bij De Meenthe, de VVV s in de regio en in diverse platenzaken in de regio.

Als u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Karen Kruider-Hengst.

Telefoon (0521) 53 56 53, e-mail: hengst@hengstfootwear.com.