Ingezonden persbericht


PSINet Netherlands B.V. benoemt nieuwe Director Marketing & Business Development

Hoofddorp, juli 2001
? PSINet heeft Erwin Geutskens aangesteld als Director Marketing van PSINet Netherlands BV. Geutskens is in deze functie verantwoordelijk voor marketingcommunicatie, product marketing, lead generation en business development.

Geutskens heeft Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de TU in Delft en Bedrijfskunde aan de Universiteit van Nijenrode gestudeerd. Zijn carrière startte in de IT-branche als IT-specialist bij IBM Nederland NV waar hij later projectleider werd. Hij werkte vervolgens als pre-sales consultant bij Internoc Nederland BV (remote network & systems management). In 2000 is Geutskens als senior strategic accountmanager in dienst getreden bij PSINet Netherlands BV. In deze functie heeft hij connectivity, webhosting en managed services verkocht.

PSINet Europe is opgericht in 1997 en heeft zijn hoofdkantoor in Genève, Zwitserland. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier op het gebied van internet en IT-oplossingen. PSINet Europe biedt hostingoplossingen, een wereldwijde eCommerce-infrastructuur, end-to-end IT-oplossingen en een volledige reeks retail en wholesale internetdiensten. Deze diensten worden geleverd via een door PSINet beheerd eigen glasvezelnetwerk, webhosting en switching faciliteiten. Het bedrijf heeft volledige dochterondernemingen in Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, Nederland, Spanje, Zwitserland en Groot-Brittannië. PSINet Europa heeft 770 werknemers en exploiteert vijf Europese hosting centers. Het is een onafhankelijke dochteronderneming van PSINet Inc., met hoofdkwartier in Ashburn, Virginia USA, en levert momenteel internetdiensten in meer dan 900 grootstedelijke gebieden in meer dan 20 landen op vijf continenten.