Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 29-06-2001 Mediaberichten 29 juni (11.45 uur)

VENLO Vijf illegale vrouwen aangehouden

VENLO Bij een inval door de politie in een pand aan de Roermondsestraat in het kader van het project prostitutie en mensenhandel zijn vijf illegaal in Nederland verblijvende vrouwen aangehouden. Het betreft vier Bulgaarse vrouwen en een Russische vrouw in de leeftijd tussen de 23 en 48 jaar. De vrouwen zijn meegenomen naar het politiebureau waar zij in vreemdelingenbewaring zijn gesteld. De politie heeft bij de gemeente een verzoek ingediend om maatregelen te nemen ten aanzien van het pand.

VENLO - Winkeldievegge aangehouden

VENLO Een 22-jarige vrouw uit Venlo is donderdagmiddag in een winkel aan de Straelseweg aangehouden op verdenking van diefstal van snoep ter waarde van fl. 7,78. De vrouw werd meegenomen naar het politiebureau voor verder verhoor. De vrouw kreeg in het kader van snelrecht een boete van fl. 250,-.

TEGELEN Verkeerscontroles

TEGELEN Tijdens verkeerscontroles op donderdagmiddag op verschillende locaties binnen het bewakingsgebied van de basiseenheid Tegelen zijn in totaal 5 bekeuringen uitgedeeld. Een 14-jarige bromfietser en de 15-jarige passagier werden op de Kruisstraat bekeurd omdat zij geen helm droegen. Op het moment dat zij de politie zagen sloeg het tweetal op de vlucht en lieten de bromfiets achter. Een van de jongens kon door de politie worden ingehaald de andere was uit zichzelf teruggekomen bij de bromfiets. Na controle bleek de brommer geen verzekeringsplaatje te hebben en dinsdag te zijn gestolen in Vierlingsbeek van een 30-jarige man uit Maashees. Beide verdachten werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Tevens werd bij de verkeerscontrole een bromfietser bekeurd vanwege een te hoog vermogen, een bromfietser voerde ten onrechte een oranje plaat en een bestuurder werd bekeurd voor foutparkeren.

REGIO Snelheidscontroles

SIEBENGEWALD Tijdens snelheidscontroles op donderdagmorgen zijn op de Nieuweweg 8 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 98 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 105 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan. Tijdens snelheidscontroles op donderdagmorgen zijn op de Gochsedijk 7 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 95 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 64 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

AFFERDEN - Tijdens snelheidscontroles op donderdagmorgen zijn op de Rimpelt 6 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 40 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 65 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

HEIJEN - Tijdens snelheidscontroles op donderdagmiddag zijn op de Rijksweg 2 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 129 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 72 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

MOOK - Tijdens snelheidscontroles op donderdag zijn op de Groesbeekseweg 2 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 106 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 90 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

MOLENHOEK - Tijdens snelheidscontroles op donderdagmiddag zijn op de Lindenlaan 9 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 30 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 89 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

MILSBEEK - Tijdens snelheidscontroles op donderdagmiddag zijn op de Bloemenstraat 7 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 26 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 75 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

GENNEP - Tijdens snelheidscontroles op donderdagmiddag zijn op de Nijmeegseweg 30 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 292 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 73 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

VENLO - Tijdens snelheidscontroles op donderdagmiddag zijn op de Kaldenkerkerweg 112 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 1212 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 73 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.