VitaminEshop.com neemt activiteiten Internetdrogist over

Datum: 28 juni 2001

Almere 28 juni 2001 - Nadat problemen met de gezondheidsinspectie en leverproblemen Internetdrogist (www.internetdrogist.com) in problemen had gebracht zijn alle lopende zaken overgenomen door 1492 VitaminEshop in Almere.

In enkele weken tijds heeft VitaminEshop ruim 8500 vitamines, gezondheidsproducten en beauty-producten ondergebracht op de website, waar vanaf nu online te bestellen is. Alle klanten van Internetdrogist zijn ofwel per email ofwel via de site van Internetdrogist op de hoogte gebracht.

"Het was een hele operatie in korte tijd" aldus Maureen Swart, directeur van VitaminEshop", niet alleen moest de internetsite in korte tijd gerestyled worden en alle artikelen worden ingebracht, ook moest een grote stapel bestellingen van Internetdrogist.com zo snel mogelijk worden uitgeleverd. Gelukkig kunnen we deze week alle achterstanden wegwerken en ons concentreren op de ongoing business".

VitaminEshop is geen onbekende business voor Maureen Swart, die samen met Andre Heuzer ook de website Gezondnieuws.nl draaiende houdt. "Met ziek zijn beter worden houden we ons al jaren bezig. Het is dan ook de bedoeling om vitaminEshop in de nabije toekomst ook van extra gezondheidsinformatie te voorzien, zoals we nu al dagelijks op Gezondnieuws.nl doen. Internet is toch het eerste medium waar veel mensen informatie over hun gezondheid opzoeken."

De malaise in de E-commerce houdt VitaminEshop niet tegen. "Als Internetbedrijf geven we niet eerst het geld van investeerders uit aan snelle ferrari`s en dure kantoorpanden, zoals economen onlangs nog berichten. Met lage investeringen en een lage overhead bouwen we langzaam aan het succes. Daarmee kunnen we voortgang garanderen, terwijl we op VitaminEshop toch voordelen voor de klant kunnen bieden in de vorm van vaste factuurkortingen en aanbiedingen. We zien de toekomst van VitaminEshop dan ook met vertrouwen tegemoet" aldus Swart.

VitaminEshop is te vinden op www.vitamineshop.com.

1492 Vitamineshop
Jim Hensonstraat 36
1325VD
Almere
Telefoon: 036-5378023
email: info@vitamineshop.com
Contactpersoon: A. Heuzer