FINANCIELE DIENSTEN AMSTERDAM

beursnieuws nu real time via SMS en e-mail: FIA Beurs

Beursstemmingen, nieuws en nieuwsanalyses eigen selectie beursfondsen nu real time via SMS en e-mail: FIA Beurs

Amsterdam - Het FIA Beleggersweekblad, een uitgave van FDA, Financiële Diensten Amsterdam, introduceert op 27 juni, in samenwerking met Newminder.com, een informatiedienst via e-mail en mobiele telefoon (SMS): de FIA Beurs-service.

Met deze dienst bieden FDA en Newminder de particuliere- en professionele belegger toegang tot gepersonaliseerde services en informatie op maat. De abonnee op de dienst ontvangt, vrijwel 'real time', informatie over de beursstemmingen en over hun eigen beursfondsen.

FIA Beurs zal de volgende berichtgeving omvatten:


1. Stemmingsberichten
Dagelijks ontvangt de abonnee de stemmingsberichten van het Damrak (rond 10.00 uur) en van Wall Street(rond 16.00). De headlines van deze stemmingsberichten worden per SMS verstuurd. Het hele bericht via e-mail.


2. Nieuwsfeiten & Nieuwsanalyses over de geselecteerde beursfondsen. De abonnee kan een persoonlijke portfolio van maximaal 6 beursfondsen samenstellen uit een aanbod van de 56 meest verhandelde Nederlandse optiefondsen. De keuze kan op ieder gewenst moment worden aangepast. De headlines worden verstuurd via SMS, de bijbehorende nieuwsberichten en nieuwsanalyses ontvangt de abonnee via e-mail.

Deze berichten worden aangeleverd door de redactie van FIA Nieuws, de professionele nieuwsdienst van FDA. FIA Beurs is operationeel op werk/beursdagen van 07.00 uur tot circa 18.00 uur.

Voor abonnementen op FIA Beurs ga naar: www.fda.nl

FIA Beurs wordt voor de eerste drie maanden gratis beschikbaar gesteld aan abonnees van Het FIA Beleggersweekblad, daarna wordt bekeken of de dienst gratis verstrekt kan blijven. De tarieven voor FIA Beurs, voor niet-abonnees op Het FIA Beleggersweekblad, bedragen: f150 per jaar, f80 per halfjaar, f45 per kwartaal en f15 per 6 weken.

Voor adverteerders
Voor aanbieders van producten en diensten is de SMS/e-mail dienst FIA Beurs een innovatief marketing- en verkoopkanaal. Met behulp van Newminders personalisatie- en dataprofiling-technieken kunnen adverteerders via de FIA Beurs-service commerciële boodschappen personaliseren en/of gericht versturen naar nauwkeurig gesegmenteerde doelgroepen binnen de markt van professionele en particuliere beleggers

Over Financiële Diensten Amsterdam, (FDA),
Financiële Diensten Amsterdam, (FDA) is de grootste onafhankelijke aanbieder van financieel-economische informatie en beleggingsresearch van Nederland. FDA is uitgever van financiële informatie, voor zowel professionele als particuliere beleggers, waaronder de elektronische nieuwsdienst FIA Nieuws, real time koersinformatie in FIA Web real time en beleggingsresearch in FIA Web Research. Daarnaast geeft FDA Het FIA Beleggersweekblad uit.