PERSBERICHT

Sniffer "Editors' Choice" van PC Magazine

Sniffer Portable uitgeroepen tot beste geavanceerde tool voor pakket- en verkeersanalyse

Amsterdam/Brussel, juni 2001 -- Sniffer Technologies, een Business Unit van Network Associates, Inc. (Nasdaq: NETA), kondigft aan dat het bedrijf de "Editors' Choice Award" van PC Magazine in ontvangst mocht nemen voor zijn oplossing voor netwerk- en toepassingsbeheer Sniffer Portable. PC Magazine heeft vergelijkende tests uitgevoerd tussen tools voor netwerkanalyse, waarbij Sniffer Portable een hogere score behaalde dan concurrerende producten. Sniffer Portable werd door de redacteuren geprezen om zijn gebruiksvriendelijkheid en zijn toonaangevende Expert-analysetechnologie.

Bij het testen van de producten onderzocht PC Magazine een brede reeks hulpmiddelen voor netwerkbewaking en analyse, zowel voor gebruikers van midrange- als van high-end-systemen. De Editors' Choice Award was gebaseerd op de gebruiksvriendelijkheid van het product en de prestaties van elk product in termen van installatie, interface, ondersteunde protocollen en verkeersanalyse. De redacteuren bepaalden dat Sniffer Portable's "grootste troef zijn Expert-analyse is", die uitgebreide details geeft over specifieke netwerkfouten en probleemoplossing. De redacteuren benadrukten ook het feit dat Sniffer Portable's Expert-technologie voor analyse en probleemoplossing "de problemen exact kan vaststellen en automatisch oplossingen kan aanreiken" en "uw IT-afdeling tijd en geld kan doen besparen."

"Het is een grote eer om de Editors' Choice Award van PC Magazine in ontvangst te mogen nemen," aldus Tina Stewart, vice-voorzitter Marketing & Business Development bij Sniffer Technologies. "Deze onderscheiding benadrukt dat Sniffer echte businessresultaten aanbiedt aan klanten die strategisch gebruikmaken van zijn oplossingen voor netwerkbeschikbaarheid en toepassingsbeheer."

Sniffer Portable is de oplossing voor foutanalyse en prestatiebeheer die netwerkprofessionals de mogelijkheid biedt om netwerken met verschillende topologieën en verschillende protocollen te ontwikken, te beheren en te implementeren. Dankzij zijn Expert-capaciteiten en zijn geavanceerde protocolstacks is Sniffer Portable in staat om problemen bij netwerkprestaties - zoals vertragingen, onderbrekingen en coderingsfouten - op te sporen, te melden en te analyseren. De oplossing beveelt dan automatisch correctieve acties aan om deze problemen snel op te lossen.

Bij de studie van PC Magazine rond tools voor netwerkanalyse in de midrange-categorie, behaalde het product Sniffer Basic ook een hoge score dankzij zijn prestaties. De winnaars van de Editor's Choice Award komen uitgebreid aan bod in de mei-editie van PC Magazine (nummer 10). PC Magazine's volledige bespreking van Sniffer Portable is ook online beschikbaar op www.pcmag.com.

Sniffer Technologies, een onderdeel van Network Associates, is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor netwerk- en toepassingsbeheer, die ten doel hebben een maximale productieve tijd te garanderen van de e-business-omgeving. De Sniffer Total Network Visibility (TNV) Suite behoort tot de software die het grootste aantal netwerktopologieën ondersteunt. Het is een geïntegreerde oplossing die bedrijven en service-providers de mogelijkheid biedt om hun netwerken en toepassingen op een rendabele manier operationeel te houden en een maximaal prestatieniveau te garanderen. Als een van de meest gebruikte oplossingen voor de controle, de probleemoplossing, de rapportering en het pro-actief beheer met betrekking tot de netwerkbeschikbaarheid en de prestaties, komt de Sniffer TNV Suite tegemoet aan de veeleisende 24x7 beschikbaarheidseisen van e-business Websites, Internettoepassingen, geconvergeerde spraak-, video- en datanetwerken en supersnelle geschakelde en optische netwerken. Meer informatie over Sniffer Technologies is beschikbaar op de internetsite www.sniffer.com .

Over Network Associates
Network Associates Inc., met hoofdkwartier in Santa Clara, Calif., is een leidend leverancier van beveilings- en beschikbaarheidsoplossingen voor e-business. De vijf business units van Network Associates -- PGP Security (firewall, detectie van indringing, codering), Sniffer Technologies (netwerk- en toepassingsbeheer), Magic Solutions (op het web gebaseerde oplossingen voor service desks), McAfee (antivirus), en myCIO.com (beveiligings- en antivirusdiensten) -- produceren de beste oplossingen van hun categorie en gebruiken kerntechnologieën om de veiligheid en beschikbaarheid te garanderen die e-business nodig heeft. Network Associates is ook meerderheidsaandeelhouder van McAfee.com, één van de grootste business application service providers op basis van betaalde abonnementen ter wereld. Voor meer informatie bereikt u Network Associates op het nummer+31 (0)20 586 6100 of op het Internet www.nai.com .

Network Associates is in de Benelux gevestigd in:
NL: Gatwickstraat 25, 1043 GL Amsterdam
BE: Building Buro & Design, Heizel Esplanada , B 43, 1020 Brussel.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met: Suzanne van Donge
Frederik Schepens
Network Associates International BV
Creative Strategies NV
Tel.:+31 (0)20 586 62.15 Tel.
+32 (0)2 267 41 60
Suzanne_van_donge@nai.com
Fre@creative-strategies.be

###
OPMERKING: Network Associates, McAfee, PGP, Sniffer, VirusScan, WebShield, NetShield, GroupShield, PrimeSupport en Magic Solutions zijn gedeponeerde handelsmerken van Network Associates en/of zijn filialen in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere gedeponeerde en niet-gedeponeerde handelsmerken in dit document zijn het uitsluitende eigendom van hun respectieve eigenaars.