PERSBERICHT - 16 JUNI 2001

Juli evenementenmaand op Beekse Bergen

Naast Strand- en Speelplezier ook nog eens acht evenementen

Juli is de evenementenmaand bij Speelland Beekse Bergen. In het totaal vinden er maar liefst acht evenementen plaats op het park gedurende deze maand. Deze evenementen zijn een perfecte aanvulling op de diverse attracties, zoals de Kidcars en het kindvriendelijke strand van Speelland Beekse Bergen. De evenementen bieden jong en oud een groot scala aan mogelijkheden om een dagje Speelland nog interessanter te maken.

Snuffelmarkt op zondag 1 juli

Op de eerste dag van de maand organiseert Speelland de traditionele Snuffelmarkt. Op de boulevard staan diverse kramen waar particulieren diverse tweedehands spullen kunnen verkopen. De entree wordt op deze dag speciaal verlaagd naar slechts fl. 5,50 p.p.

Beachfun, dagelijks van 7 juli t/m 26 augustus

Het strand en kindvriendelijke meer van Speelland zorgen al voor veel extra plezier bij mooi weer. In de maanden juli en augustus is het tevens mogelijk te varen op een opblaasbare banaan die wordt voortgetrokken door een snelle boot. Bovendien kun je rijden op een Quad, dit is een vierwielige motor. Hiervoor dienen deelnemers wel een extra bedrag (naast de entree van Speelland) te betalen.

Braderieën op donderdagen 12, 19, 26 juli

Iedere donderdag in de maand juli is er een gezellige braderie op de boulevard van Speelland. Naast een leuk dagje uit kan de bezoeker `shoppen' bij de diverse standhouders die kleding, cd's of speelgoed verkopen.

Dagelijks voorstellingen van Kindercircus Jopie van 14 t/m 20 juli

Dagelijks verzorgt Kindercircus Jopie een voorstelling door en voor kinderen. De voorstelling bestaat uit een combinatie van circustechnieken en een theatraal thema. Hierdoor zijn de voorstellingen uitermate geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden. De jongere kinderen genieten van het spektakel vol kleur, muziek en beweging. Voor oudere kinderen is de totale productie een beleving.

Braderie `Back to the sixties' op zondag 15 juli

Deze dag is Speelland helemaal in de sferen van de jaren zestig. Gedurende de gehele dag zijn er optredens van de Mental Bats. Deze groep heeft enorm veel nummers uit de jaren zestig op hun repertoire staan. Op de boulevard staan diverse stands die allerlei leuke spullen verkopen. De entree wordt op deze dag speciaal verlaagd naar slechts fl. 5,50 p.p.

BKK-zandkastelen bouwen op zondag 29 juli

Welk kind bouwt het mooiste zandkasteel van Brabant ? Het strand van Speelland vormt het decor voor de vierde editie van het Brabants kinder kampioenschap zandkastelen bouwen. Een deskundige jury beoordeelt de resultaten en bepaald welke zandcreatie wint.

Speelland Beekse Bergen is in de maand juli dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De entree bedraagt fl. 11,50 (kinderen jonger dan 3 jaar kunnen gratis naar binnen). Op zondag 4 en 16 juli bedraagt de entree slechts fl. 5,50 p.p. Voor meer informatie, Speelland informatielijn: 0900-2335732 (35 cent per minuut) of internet: www.beeksebergen.com

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met de heer Goof Lukken, Marketing & Communicatiemanager Beekse Bergen, tel: 013-5491116.