Gemeente Weerselo

WEGWERKZAAMHEDEN

Afsluiting Churchillstraat
Momenteel is door wegwerkzaamheden het doorgaande verkeer over de Churchillstraat te Denekamp gestremd. Deze werkzaamheden zullen nog ca. 2 weken duren zodat het verkeer omgeleid wordt m.b.v. een aangegeven route. Het openbaar vervoer komt hiermee eveneens tijdelijk te vervallen over het traject
Ootmarsumsestraat-Borghert-Churchillstraat. De hiervoor ingestelde route beperkt zich tot de Oranjestraat- Burgemeester- Hoogklimmerstraat- en Lange Voor.

Onderhoudsprogramma straten Denekamp
In het kader van het jaarlijkse onderhoud aan de klinkerwegen zullen dit jaar enkele straten geheel worden herstraat. Nog deze maand zal worden begonnen met het herstraten van de G. van Woustraat waarbij tevens op de rijbaan fietsstroken zullen worden aangebracht. Vervolgens ligt het in de planning nog voor de bouwvakantie de rijbaan van de Begoniastraat te herstraten. Na de vakantie staat een totale aanpak van de Boterbloemstraat en Bremstraat op het programma en zal ook de Spittendijk (gedeelte tussen de Churchillstraat en de Julianastraat) worden herstraat waarbij eveneens fietsstroken zullen worden aangebracht.