Gemeente Goes

Persbericht

Informatiemarkt gemeente Goes

Op 18 juni 2001 is er een informatiemarkt voor de inwoners van Goes in de Grote of Maria Magdalenakerk, Singelstraat 21 in Goes. De markt is open vanaf 19.00 uur.
De kerk is die avond gevuld met kraampjes, waar uiteenlopende verenigingen en instanties laten zien wat zij de inwoners te bieden hebben. Er zijn verschillende demonstraties. Verder kunnen de inwoners op deze avond kennis maken met het college van burgemeester en wethouders en met de leden van de gemeenteraad. Daarnaast zijn er diverse gemeentelijke afdelingen vertegenwoordigd, zoals de afdeling Stadsbeheer, Welzijn, Stadsontwikkeling, Milieu, Ingenieursbureau Gemeente Goes, bureau Goese Wijkaanpak en de afdeling Sociale Zaken.
Ook jongeren (vanaf 12 jaar) zijn deze avond van harte welkom. De verschillende kraampjes op de informatiemarkt, met onder andere sportverenigingen, scouting en muziekverenigingen hebben vooral de jeugd veel te bieden. In voorgaande jaren was deze jaarlijkse informatiemarkt met name gericht op de nieuwe inwoners van Goes. Dit jaar kiest de gemeente voor een wat bredere opzet, en nodigt zij alle inwoners van Goes uit eens binnen te lopen.