EVD

Handelsreis metaalbewerking naar Polen
17 t/m 22 juni 2001

Van 17 t/m 22 juni organiseert de EVD samen met de NEVAT en de Metaalunie een handelsreis naar Warschau en Poznan in Polen. Wij nodigen u van harte uit deel te nemen aan deze handelsreis.

Het doel van de reis is het op- of uitbouwen van contacten die op middellange termijn vruchten kunnen afwerpen. Het accent bij de reis ligt op matchmaking. Dit houdt in dat voor de deelnemende bedrijven potentiële zakenpartners in Polen, Warschau/Poznan of omgeving, op maat geselecteerd worden.

In dezelfde week - van 18 t/m 21 juni - vindt in Poznan de 'International Industrial Technologies and Investment' beurs plaats. De Nederlandse ambassade in Warschau stelt een informatiestand op deze beurs ter beschikking. De beurs en de informatiestand nemen in het programma van de reis een centrale plaats in. Tijdens en op deze beurs zullen ook matchmaking-gesprekken plaatsvinden.

Behalve de individuele matchmaking-bijeenkomsten, vinden er ook collectieven activiteiten plaats, zoals een briefing over de (bedrijfs-)economische ontwikkelingen en de praktijk van het zakendoen en een receptie om het leggen van additionele contacten mogelijk te maken.

De markt
De Poolse metaalverwerkende industrie vertoont een grote verscheidenheid aan producten. Polen importeert veel machines en apparatuur voor de metaalverwerkende industrie. Dit is te danken aan de snelle economische groei en de toenemende behoefte de metaalverwerkende industrie te moderniseren. De toekomst van de Poolse staalsector hangt af van het privatiseringsproces. Een aantal grote staalproducenten wordt in 2001 geprivatiseerd waarbij getracht zal worden buitenlands kapitaal aan te trekken.

Meer informatie over Polen
Landenpublicatie Polen
Artikel 'Poolse metaalsector trekt Nederlandse bedrijven' uit Buitenlandse Markten nummer 2 van 3 februari 2001. Klik hier voor meer informatie over de beurs.

Programma - Activiteiten EVD