Gemeente Enschede

Wederopbouwplannen Roombeek nu ook op Internet

Enschede, 13 juni 2001.

De komende weken worden de plannen voor de wederopbouw van Roombeek met alle direct betrokkenen (oud-bewoners, ondernemers, verenigingen, etc.) besproken. Maar ook andere geĂŻnteresseerden kunnen de komende weken op verschillende manieren een beeld krijgen van de plannen en daarover hun mening geven:

Internet
De Internetsite van de gemeente over de wederopbouw van Roombeek is volledig vernieuwd. Bezoekers kunnen de plannen bekijken, op stellingen reageren, met elkaar in discussie gaan en vragen stellen aan medewerkers van het Projectbureau Wederopbouw. Het adres:
www.wederopbouw.enschede.nl

Open huis
Op zondag 17 juni houdt het Projectbureau Wederopbouw aan de Voortsweg 133 Open Huis van 13.30 - 17.30 uur. Iedereen is welkom om een tentoonstelling over de plannen rond de wederopbouw te bekijken, met medewerkers van het Projectbureau en de stedenbouwkundige kennis te maken en in discussie te gaan over de plannen.

Informatiebijeenkomst
Op woensdag 20 juni om 19.30 uur in de tent op de parkeerplaats voor het Projectbureau Wederopbouw, Voortsweg 133 is er een informatiebijeenkomst voor alle belangstellenden uit Enschede.
De bijeenkomst begin met een introductie van de verschillende plannen aan de hand van een gesprek met stedenbouwkundige Pi de Bruijn, wethouder Roelof Bleker en een vertegenwoordiger van het Projectbureau Wederopbouw. Vervolgens kunnen de plannen worden bekeken en zal aan de hand van de meeste gestelde vragen nog een discussie plaatsvinden.

De uitkomsten van alle gespreksrondes moeten leiden tot een verder uitgewerkt plan, dat in het najaar door de Gemeenteraad zal worden vastgesteld.