Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 15-06-2001 Mediaberichten 15 juni (10.30 uur)

BLERICK - Dode man gevonden

BLERICK - De politie heeft vrijdagmorgen een onderzoek ingesteld naar aanleiding van het aantreffen van het stoffelijk overschot van een nog onbekende man op de Tweede Römerweg.

Het levenloze lichaam werd rond 05.00 uur vanmorgen gevonden door een passant, die vervolgens de 1-1-2 alarmcentrale in kennis heeft gesteld. Omdat er een vermoeden bestaat dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen, heeft de politie een gedeelte van de weg afgezet voor nader onderzoek. De doodsoorzaak is nog niet bekend. Sectie zal dit moeten uitwijzen. Ook is nog niet bekend hoe lang het slachtoffer op de Tweede Römerweg heeft gelegen.

Een aantal medewerkers van de Technische Recherche is op dit moment druk doende met het verrichten van sporenonderzoek. Daarnaast is een Recherche Assistentie Eenheid geformeerd van 25 personen die de zaak verder onderzoekt. In het belang van dit onderzoek is de politie op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben wat met de zaak te maken heeft. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Blerick, telefoonnummer 0900-8844 (30 cent per minuut).