Provincie Limburg


WEGAFSLUITINGEN IN KONINGSBOSCH EN WANSSUM

In Koningsbosch wordt gedurende enkele weken de Prinsenbaan afgesloten. Deze afsluiting heeft consequenties voor het verkeer van Brunssum naar Posterholt vice versa. Dit verkeer wordt omgeleid via Sittard en Echt.
Ook in Noord-Limburg is er in de komende weken een wegafsluiting, en wel in Wanssum, waar gewerkt wordt aan de provinciale weg.

Afsluiting Prinsenbaan te Koningsbosch.
De reconstructie van de Prinsenbaan vordert gestaag. Vanaf maandag 18 juni wordt de weg gedurende 3 weken voor het verkeer afgesloten. In die periode wordt gewerkt aan de aanleg van het resterende gedeelte van de rotonde, van verkeersgeleiders en aan de aansluiting met de Kerkstraat. Ook wordt een verkeersremmer gerepareerd. Het doorgaande verkeer van Brunssum naar Posterholt wordt omgeleid via Sittard. Het verkeer van Posterholt naar Brunssum wordt via Echt en Sittard omgeleid.
De omleidingsroutes zijn op de gebruikelijke wijze aangegeven. De aangrenzende bedrijven blijven bereikbaar.
Afsluiting Venrayseweg en Brugstraat te Wanssum. De reconstructie van de provinciale weg door Wanssum is in volle gang. Het asfalt van de hoofdweg wordt vervangen gedurende drie weekeinden. De afsluiting duurt van vrijdag 18.00 uur tot en met zondag 20.00 uur of zoveel korter of langer als de werkzaamheden duren. De afsluitingen in de weekenden zijn:

- vrijdag 15 juni tot en met zondag 17 juni;
- vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 juni;
- vrijdag 6 juli tot en met zondag 8 juli.
De omleidingsroutes zijn op de gebruikelijke wijze aangegeven.