Gemeente Gent

G e n t s e F e e s t e n 2 0 0 1 G e n t s e F e e s t e n m a p p e n (15/06/2001)

In 1996 drukte de Dienst Toerisme, in samenwerking met de Dienst Feestelijkheden, 50.000 Gentse Feestenmappen. Het gaat om shell-folders, die bedoeld zijn om allerlei aanvullende informatie te bevatten, bijvoorbeeld arrangementen.

Gezien de voorraad van deze map uitgeput was en op vraag van de Dienst Feestelijkheden, besliste de Dienst Toerisme om een vernieuwde en aangepaste map op 50.000 exemplaren te drukken. De map kwam tot stand in nauwe samenwerking met de Dienst Feestelijkheden.

De map bestaat uit 4 pagina's en handelt over de historiek, de inhoud geeft algemene informatie in verband met de Gentse Feesten. Het document kreeg een frisse, nieuwe lay-out en is geïllustreerd met sfeervol beeldmateriaal.

De Gentse Feestenmap zal gedurende meerdere jaren door iedereen, die direct of indirect bij de Feesten betrokken is, worden gebruikt bij onthaal van journalisten, professionelen en organisatoren, als persmap, als info-map, voor doelgerichte promotionele mailings, enz. en dit in binnen- en buitenland.

Hij wordt ook verzonden aan 1.295 journalisten uit heel Europa met de uitnodiging naar Gent te komen tijdens de feesten en hier te logeren tegen verminderde prijs. Aan de belangrijkste journalisten worden via het Promotiefonds gratis logies aangeboden.

Informatie

Dienst Toerisme Gent, Predikherenlei 2, 9000 Gent, tel. (09)225 36 41,

fax (09)225 62 88, e-mail toerisme@gent.be, URL: www.gent.be

Bevoegd

de heer Sas van Rouveroij, schepen van Cultuur en Toerisme.