Politiebericht Brabant-Noord: Uden 5-06-2001
Persbericht district De Leijgraaf

AANHANGER GESTOLEN

Vanmorgen werd de diefstal van een aanhangwagen ontdekt. Op het voertuig, een tandemasser, staat een hekwerk. De aanhanger stond geladen met twee kozijnen en is gestolen vanaf de Loopkantstraat in Uden. De waarde ervan bedraagt f.4.000,--.

AUTO WEG

Maandag is op de Brand in Zeeland een auto gestolen. Het betrof een donkergroene Volkswagen Passat, kenteken RF-RH-86. Waarde ruim f.30.000,--.

MAN GEWOND BIJ AANRIJDING

Bij een aanrijding op de Parallelweg Zuid in Veghel is maandagavond een 23-jarige snorfietsbestuurder uit Oss gewond geraakt. De Ossenaar botste door nog onbekende oorzaak met zijn snorfiets tegen een boom. Hij liep daarbij beenletsel op en is overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel. Zijn duopassagier, een 18-jarige jongen uit Berghem, kwam er met twee geschaafde knieën af.

MAN MISHANDELT VROUW

De politie heeft afgelopen nacht op de Brandenburgstraat in Uden een 31-jarige man uit die plaats aangehouden. De Udenaar had even tevoren zijn echtgenote mishandeld. Daarbij had hij haar meerdere keren in het gezicht geslagen en met een klauwhamer bedreigd. De man is ingesloten, zijn vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling en bedreiging.