Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 4-06-2001
Mediaberichten 4 juni (14.30 uur)

ROERMOND Inbreker betrapt

ROERMOND Een 20-jarige man uit Roermond is zondagmorgen rond 3.45 uur door de politie betrapt bij een inbraak in een tankstation op de Donderbergweg. De man had zich toegang verschaft door een raam te forceren. De verdachte probeerde te vluchten maar de politie was eerder bij het raam en hielp de man naar buiten. Hij werd geboeid afgevoerd naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De man had bij zijn vlucht een plastic zak met daarin papiergeld achtergelaten.

VENLO Verkeersovertreder

VENLO Een 27-jarige automobilist uit Rotterdam is zaterdagmorgen aangehouden op de Tegelseweg nadat hij een aantal malen de verkeersregels had overtreden. Door een surveillanceauto was gezien hoe de man een aantal autos inhaalde en daarbij een doorgetrokken streep overschreed. Bij de volgende inhaalmanoevre maakte hij gebruik van het verdrijvingsvlak om daarna ook nog eens door rood te rijden. In het totaal kreeg de man een boete van fl. 680,-.

SWALMEN Openstaande boetes

SWALMEN Een 40-jarige man uit het Duitse Viersen is zondagmorgen aangehouden op de Buggenummerweg. Bij controle door de politie bleek de man nog twee boetes van fl. 90,- en fl. 165,- te hebben openstaan voor overtredingen op de visserijwet. De man heeft de boetes ter plaatse voldaan.

MOLENHOEK Winkelinbraak
MOLENHOEK Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken in een winkel aan de Prinsenweg. Toegang werd verschaft door met een stoeptegel een ruit in te gooien. Er werden onder meer twee rekken met dames- en herenkleding weggenomen. De daders wisten te ontkomen in een beigekleurige auto. De politie stelt een nader onderzoek in. Over de totale schade is nog niets bekend.