Bekende Nederlanders exclusief op het internet bij GLAMAGO.COM


- 4 juni 2001 -

Originele, officiële en actuele content van, over en door bekende Nederlanders is vanaf donderdag 14 juni a.s. te vinden bij GLAMAGO.COM

GLAMAGO.COM - een initiatief van Johnny de Mol, Guusje Nederhorst, Douwe Dirks en Koen Visser - is een op bekende Nederlanders georiënteerde internet-portal voor de ontwikkeling van breedband content. Aan de hand van de officiële websites van tal van bekende artiesten en met innovatieve, aan VIP s gerelateerde internet media-activiteiten biedt GLAMAGO.COM bezoekers, fans, sponsors en adverteerders uitgebreide mogelijkheden.

De hoge attentiewaarde van de VIP s, de inhoudelijke medewerking die ze verlenen en hun contractueel vastgelegde, exclusieve internet- & wirelessrechten, maken GLAMAGO.COM tot een uniek attractief en commercieel platform.

Fans en bezoekers krijgen een origineel en gevarieerd aanbod interactieve content, waarbij de informatie rechtstreeks afkomstig is van hun favoriet(en). Daarnaast kunnen ze via chatsessies en e-mail verkeer rechtstreeks met artiesten communiceren. Sponsors en adverteerders krijgen unieke mogelijkheden voor exposure en imagebuilding. Met onder meer persoonlijke sponsorships, fashionshoots, door bekende Nederlanders aangeprezen trends, special reports en advertentieruimte op de officiële sites van VIP s.

In een volgend stadium zorgen eigen web-tv producties via streaming videotechnologie en speciale toepassingen op het gebied van WAP/mobiele telefonie voor aanvullende creatieve en commerciële mogelijkheden. GLAMAGO.COM is de nieuwste speler in de wereld van de glitter en de glamour. Origineel, eigentijds en rijk gevuld met informatie uit zeer betrouwbare bronnen, namelijk van de artiesten zelf.

Met vriendelijke groet,

GLAMAGO.COM

Voor meer info:

Tel. : 020-6853637

Fax : 020-6852138

E-mail : loungetv@hotmail.com