Productschap Wijn

Nieuws

Aanbieding deelname diverse proeverijen Proefschrift

Proefschrift Agenda

20 mei Rist. Brancatelli, Rotterdam

Toscaans drieluik, deel I: De Kuststreek.
Voor consumenten.

22 mei locatie wordt nader bekend gemaakt

Toscaans drieluik, deel II: Chianti Classico 1999 en Vino Nobile di Montepulciano 1998. Voor consumenten.

27 mei Rist. da Mario, Neck (Wijdewormer)
Nebbioli di Nebbiolo.
Voor consumenten en professionals.

28 mei Golden Tulip Barbizon Palace Hotel,
PH Zalen, Amsterdam
Mini-expositie wijnen uit Western Australia, met minimaal 20 producenten. Aanvang 13:00 uur. Voor pers, vakhandel, sommeliers en restaurateurs. Organisatie: Proefschrift

29 mei Rest. Hermitage, Rijsoord
Toscaans drieluik, deel III: Brunello di Montalcino 1996. Voor consumenten.

12 juni Amstel Hotel, Tuinzaal, Amsterdam
Oude wereld/Nieuwe wereld wijnen van Mas Martinet, Priorato, Spanje en Seresin, Nieuw-Zeeland, in aanwezigheid van eigenaren en wijnmakers. Aanvang 10:30 uur. Op uitnodiging (pers, vakhandel, restaurateurs, sommeliers). Organisatie: Proefschrift i.s.m. Ad Bibendum Fine Wines (B).

12 juni Rest. De Burgemeester, Linschoten
Oude wereld/Nieuwe wereld wijnen van Mas Martinet, Priorato, Spanje en Seresin, Nieuw-Zeeland, in aanwezigheid van eigenaren en wijnmakers. s Avonds. Voor consumenten. Organisatie: Proefschrift i.s.m. Ad Bibendum Fine Wines (B).

30 september Golden Tulip Barbizon Palace Hotel, St. Olofskapel, Amsterdam
Grote Finaleproeverij 13e Proefschrift Wijnconcours. Voor consumenten en professionals. Organisatie: Proefschrift.


1, 2, 3 oktober MECC Maastricht
European Fine Food Fair, met uitgebreid Proefschrift Wijnactiviteiten programma.


1 t/m 7 oktober Nationale Wijnweek


Proefschrift organiseert bij een aantal toprestaurants diverse thematische wijn-spijsproeverijen

7 t/m 11 januari 2002 RAI Amsterdam

Uitgebreid Proefschrift wijn-spijsprogramma tijdens de Horecava, met diverse proeverijen en masterclasses en de 2e editie van de Nationale Huiswijncompetitie (voor restaurateurs, chefs, sommeliers, vakhandel en pers)

21 t/m 24 januari 2002 MECC Maastricht

Uitgebreid Proefschrift wijn-spijsprogramma tijdens de Horecava, met diverse proeverijen en masterclasses (voor restaurateurs, chefs, sommeliers, vakhandel en pers)