Nieuws
Aanbieding deelname diverse proeverijen Proefschrift
Proefschrift Agenda
20 mei Rist. Brancatelli, Rotterdam
Toscaans drieluik, deel I: De Kuststreek.
Voor consumenten.
22 mei locatie wordt nader bekend gemaakt
Toscaans drieluik, deel II: Chianti Classico 1999 en Vino Nobile di
Montepulciano 1998. Voor consumenten.
27 mei Rist. da Mario, Neck (Wijdewormer)
Nebbioli di Nebbiolo.
Voor consumenten en professionals.
28 mei Golden Tulip Barbizon Palace Hotel,
PH Zalen, Amsterdam
Mini-expositie wijnen uit Western Australia, met minimaal 20
producenten. Aanvang 13:00 uur. Voor pers, vakhandel, sommeliers en
restaurateurs. Organisatie: Proefschrift
29 mei Rest. Hermitage, Rijsoord
Toscaans drieluik, deel III: Brunello di Montalcino 1996. Voor
consumenten.
12 juni Amstel Hotel, Tuinzaal, Amsterdam
Oude wereld/Nieuwe wereld wijnen van Mas Martinet, Priorato, Spanje en
Seresin, Nieuw-Zeeland, in aanwezigheid van eigenaren en wijnmakers.
Aanvang 10:30 uur. Op uitnodiging (pers, vakhandel, restaurateurs,
sommeliers). Organisatie: Proefschrift i.s.m. Ad Bibendum Fine Wines
(B).
12 juni Rest. De Burgemeester, Linschoten
Oude wereld/Nieuwe wereld wijnen van Mas Martinet, Priorato, Spanje en
Seresin, Nieuw-Zeeland, in aanwezigheid van eigenaren en wijnmakers. s
Avonds. Voor consumenten. Organisatie: Proefschrift i.s.m. Ad Bibendum
Fine Wines (B).
30 september Golden Tulip Barbizon Palace Hotel, St. Olofskapel,
Amsterdam
Grote Finaleproeverij 13e Proefschrift Wijnconcours. Voor consumenten
en professionals. Organisatie: Proefschrift.
1, 2, 3 oktober MECC Maastricht
European Fine Food Fair, met uitgebreid Proefschrift Wijnactiviteiten
programma.
1 t/m 7 oktober Nationale Wijnweek
Proefschrift organiseert bij een aantal toprestaurants diverse
thematische wijn-spijsproeverijen
7 t/m 11 januari 2002 RAI Amsterdam
Uitgebreid Proefschrift wijn-spijsprogramma tijdens de Horecava, met
diverse proeverijen en masterclasses en de 2e editie van de Nationale
Huiswijncompetitie (voor restaurateurs, chefs, sommeliers, vakhandel
en pers)
21 t/m 24 januari 2002 MECC Maastricht
Uitgebreid Proefschrift wijn-spijsprogramma tijdens de Horecava, met
diverse proeverijen en masterclasses (voor restaurateurs, chefs,
sommeliers, vakhandel en pers)