Triangel - Damestoernooi 2001

Damesbiljart voor vrouwen door vrouwen - niets minder dan S.M.R. Hattem

Hattem - Voor de tweede keer gaat in de Triangel het damestoernooi van de damesvereniging S.M.R. van start In het verleden organiseerde het jaarlijkse S.M.R.-toernooi, maar sinds de opening van de Triangel te Hattem worden er jaarlijks heuze damestoernooien georganiseerd. Het toernooi vindt plaats in de rustperiode van de eerste ronden Grand Prix Van Gelder 2001 , driebanden groot en de finale wedstrijden vanaf 2 mei tot en met de finale op 4 mei. Niemand minder dan Monique van Exter, Europees kampioen , doet mee aan dit invitatietioernooi.

Het Triangel invitatietoernooi zal gespeeld worden op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 april in de Triangel. In de ambiance van de Bep van der Walzaal gaan 26 deelneemsters ter strijde. Er zal worden gespeeld in 5 poules van 4 deelneemsters en twee poules van 3 deelneemsters. De poules van 3 deelneemsters spelen een dubbel rooster. Van alle poules gaan de beste twee over naar de achtste finale. Hierin is een direct K.O. -systeem van toepssing. Het direct K.O.-systeem geldt voor de rest van de volgende finalepartijen. De eindklassering in de finalepartij werkt onverbiddelijk hard. De speelster die als eerste op haar te maken punten belandt, is kampioen. Dus geen nabeurt. Uit is uit.

De deelneemsters zijn: Janny Brinkman , Monique van Exter , Agens van Dijk , Mien Diender , Gerda te Wiereke , Ilse Krihnadath , Jackeline van Sloten , Liza Klunder , Aly Regts , Roelie Steggink , Jet de Jong , Renata Brouwer , Anneke Rietberg , Annie Diender , Wil van der Brink , Marga Heling , Gre Bruul , Ingrid Schuur , Menja van Rijssen , Wendy Van Weeghel , Aly Hoogers , Janny van der Wal , Tinele Kloeke , Janet Gelderman , Dinele Mondria , Carina Lutjeboer

Vrijdag 27 april wordt er om 19.00 uur begonnen. Zaterdag 28 april starten de wedstrijden om 11.00 uur. Zondag 29 april beginnen de wedstrijden 0m 12.00 uur. Toegang gratis.Wilt u kennis maken met damesbiljart, dan kunt u zich wenden tot Willie van Weeghel tel 038 - 4441057 Clubavonden op de maandagavond.