Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen, 13.10 uur
Brand in woning

KAMERIK- Op zaterdagochtend ontstond er omstreeks vijf uur brand in een woning gelegen aan de Burgemeester Reijerslaan. De brandweer werd gewaarschuwd en bluste de brand. Ten tijde van de brand was er niemand aanwezig in de woning. Het vermoeden bestaat dat de brand is aangestoken. De technische recherche onderzoekt de zaak.

Aanrijding letsel

WOERDEN- Op zaterdagmiddag raakte een 53-jarige automobilist uit Scharwoude en een 39-jarige automobiliste uit Woerden gewond bij een verkeersongeval. De 53-jarige stopte voor een verkeerslicht gelegen aan de Europabaan. Kennelijk had de 39-jarige automobiliste dit te laat in de gaten en botste achterop de auto van de 53-jarige man. Beiden klaagde over misselijkheid en pijn in de nek en werden vervoerd naar het ziekenhuis.

Autovernielers aangehouden

WOERDEN- Op zondagochtend werden drie jongens in de leeftijd van 15 en 18 jaar afkomstig uit Amsterdam aangehouden na mogelijk gepleegde vernielingen. Op de Nassaukade, het Julianalaan en de Wilhelminaweg werden van enkele autos de spiegels en ruiten vernield. Een getuige zag dit en waarschuwde de politie. Deze trof in de omgeving het drietal aan en deze werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.