PERSBERICHT

CULINAIRE HOOGSTANDJES

De Stichting Educatief Toerisme Zeeland Oranjezon organiseert dit jaar 3 maal een kooksessie i.s.m. het Badhotel Domburg. Wie genieten wil van koken op niveau wordt van harte uitgenodigd deel te nemen.

De kooksessies worden begeleid door Gert Melse, chefkok van het Badhotel. Onlangs behaalde hij zilver bij deelname aan een landelijke wedstrijd. Deze kooksessies worden gehouden in de leskeuken van Toeristisch Centrum Oranjezon, Schoolstraat 4, 4356 BX Oostkapelle.

Gert demonstreert, geeft toelichting en kijkt over de schouders mee als de cursisten zelf aan de slag gaan. Na afloop gaat men gezamenlijk aan tafel om te genieten van de prestaties.

Data:

21 april a.s. - Aspergegerechten
9 juni a.s. - Zeeuwse producten
27 oktober - Schaal- en schelpdieren

Tijd: 10.00 - 15.00 uur.

Prijs: f1 15O,-- p.p. per les

Voor elke sessie kan apart worden ingeschreven.
Zie www.zeelandnet.nl/stichting/oranjezon

Voor aanmelding en inlichtingen: 0118-581507.