Burn Oud

PERSBERICHT

Op maandag 16 april (Tweede Paasdag) om 15.30 uur treedt in Gasterij de Kemphaan aan de Willibrordstraat 12 in Middelbeers de pop- en rockcoverband 'Burn Oud' op. Entree voor het optreden is gratis.

'Burn Oud' werd zo'n drie jaar geleden opgericht door een aantal drukbezette dertig-plussers. Muziek maken als nuttige en aangename therapie tegen het dreigende gevaar van het 'burn out-syndroom' was de drijfveer. In de repetitieruimte in Den Bosch ontstond al snel een bezieling voor het musiceren en het zorgvuldig gekozen repertoire. Dat enthousiasme straalt de band ook op het podium uit.

De band brengt een breed repertoire uit de pop- en rockmuziek. Stevige muziek van bijvoorbeeld Bon Jovi en Aerosmith wordt afgewisseld met weemoedige muziek van bands als Crowded House en dansbare nummers van bijvoorbeeld Lenny Kravitz. Ook Nederlandstalige muziek van onder andere Bløf staat op het programma.

'Burn Oud' bestaat uit Rens van Ginneken (zang en gitaar), Ruud van der Kallen (bas), Corné van Gool (drums), Sylvia van der Kallen (zang) en Geert Boeder (gitaar en zang). De band trad vorig jaar op bij de Westelbeerse Pinksterfeesten. Dit jaar, begin mei, staat ook het Splinterfestival in Middelbeers op het programma. Daar zal de band een set brengen met nummers van Golden Earring.

Meer informatie:


Erno Mijland
Kuikseindseweg 17
5091 TC Middelbeers
(013) 514 23 90
e-mail: erno@mijland.nl

Neem even contact op als u een foto wilt plaatsen!