P E R S B E R I C H T

DEBUUT TRIUM TEAM LEXUS IN TEKEN VAN ERVARING OPDOEN

Zandvoort, 16 april 2001 - Dankzij keihard werken van de medewerkers van preparateur Cavallino Engineering verscheen Trium Team Lexus aan de start tijdens de Paasraces. De eerste races van het Libertel-Vodafone DTCC stonden voor het team in het teken van ervaring opdoen met de Lexus IS200 Sport. De eerste reacties binnen het team zijn positief. "Er zit veel potentie in de auto", aldus een tevreden Tim Coronel na zijn eerste optreden met zijn Lexus IS200 Sport.

Vrijdag voor de Paasraces reed de eerste Lexus IS200 Sport van Trium Team Lexus de eerste ronden over Circuit Park Zandvoort in de handen van Paul van Splunteren. Tim Coronel reed de eerste kilometers tijdens de kwalificatietrainingen op zaterdag. Trium Team Lexus had uiteraard graag eerder willen starten met het testtraject van de veelbelovende Lexus IS200 Sport, maar een late levering van enkele essentiële onderdelen gooide in dit opzicht roet in het eten. Preparateur Peter van Erp van Cavallino Engineering beschouwde de seizoensopening van het Libertel-Vodafone DTCC daarom als de start van het ontwikkelingstraject van de Lexus IS200 Sport. "We willen dit weekeinde zoveel mogelijk rijden en data verzamelen, waarmee we de auto's vervolgens kunnen verbeteren."

In de eerste tijdtraining, bepalend voor de startopstelling van de eerste race, reed Paul van Splunteren de tiende trainingstijd. Tim Coronel kon geen trainingstijd zetten ten gevolge van een defecte waterpomp.

P E R S B E R I C H T

KOPREGEL ARIAL KAPITAAL VET CORPS 12 LINKSLIJNEND

Introtekst, Arial corpsgrootte 12 punts, vet, links- en rechtslijnend, Introtekst, Arial corpsgrootte 12 punts, vet, links- en rechtslijnend, Introtekst, Arial corpsgrootte 12 punts, vet, links- en rechtslijnend, Introtekst, Arial corpsgrootte 12 punts, vet, links- en rechtslijnend,

Platte tekst, niet vet, Arial corps 12, links- en rechtslijnend, Platte tekst, niet vet, Arial corps 12, links- en rechtslijnend, Platte tekst, niet vet, Arial corps 12, links- en rechtslijnend, Platte tekst, niet vet, Arial corps 12, links- en rechtslijnend, Platte tekst, niet vet, Arial corps 12, links- en rechtslijnend, Platte tekst, niet vet, Arial corps 12, links- en rechtslijnend,

Noot voor de redactie,