Gemeente Etten-Leur

Besluiten van het college van burgemeester en wethouders

Representatie

Wethouder mevr. M. Donders-De Leest verricht op zaterdag 14 april a.s. de officiële opening van het Euro-Sportring-toernooi van de voetbalvereniging Internos. Op zondag 15 april reikt zij de prijzen uit van dit internationale jeugdtoernooi.

Vergunning

Burgemeester en wethouders hebben vergunning verleend voor het aanbrengen van gevelreclame aan het pand Bisschopsmolenstraat 105-107.

Collecte

Aan het Nationaal Fonds Sport Gehandicapten is toestemming verleend om in de week van 8 tot en met 14 april a.s. een collecte te houden.

Subsidie

Burgemeester en wethouders hebben aan de EHBO-vereniging Joannes de Deo een startsubsidie van f. 3230,= toegekend voor de organisatie in dit jaar van de jeugdopleidingen in Etten-Leur. In het kader van het subsidieprogramma 2002 wordt een structurele verhoging van het subsidie aan de EHBO-vereniging aan de orde gesteld.

Aan de Juniorkamer Etten-Leur is een subsidie van f.750,= verleend voor het organiseren van een eendenrace ten bate van de bouw van een school in Nepal. B en W ondersteunen deze activiteit in het kader van stimulering van de betrokkenheid van inwoners bij ontwikkelingssamenwerking.

Etten-Leur Promotion

In het kader van Etten-Leur Promotion hebben burgemeester en wethouders besloten om advertenties over aantrekkelijkheden van deze gemeente te plaatsen in de Toeristische Informatiegids West-Brabant 2001-2002 en in het VVV-maandblad Op Stap in West-Brabant.

Bewegwijzering naar Etten-Leur

Burgemeester en wethouders gaan er bij de ANWB op aandringen om Etten-Leur te blijven opnemen in de nieuwe bewegwijzering bij het toekomstige knooppunt A16-A58. Volgens de richtlijnen van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat wordt bij een knooppunt het eerste hoofddoel vermeld, wat in dit geval de bestemming Roosendaal zou zijn. Het college vindt dat Etten-Leur "op de kaart"moet blijven, gezien de grootte en groei van de gemeente, de sterke regionale functie en uitstraling en vanwege de toekomstige (recreatie)ontwikkelingen.