DPA Holding N.V.

Persbericht 6 april 2001

Nieuwe kantoren in Londen en Brussel
DPA KIEST VOOR VERDERE EUROPESE EXPANSIE

HAARLEM, 6 april 2001 - DPA Holding NV - specialist in detachering van en interim management door financieel administratieve professionals - gaat verder internationaliseren. Nadat al eerder stappen werden gezet in Duitsland en Spanje is nu besloten ook kantoren te openen in Engeland en België. Op korte termijn zullen daartoe de eerste vestigingen operationeel worden in Londen en Brussel.

DPA heeft voor verdere Europese expansie gekozen, nu uit de ervaringen met de al bestaande buitenlandse kantoren van DPA blijkt dat in een duidelijke behoefte wordt voorzien.
Bovendien heeft het bedrijf als strategie Europees een toonaange- vende speler te worden in de markt van financiële detachering en wil men de verkregen voorsprong ten opzichte van de concurrentie behouden.

In Duitsland bestaan nu al twee eigen kantoren, in Dusseldorf en Keulen. Een derde kantoor is gevestigd in de Catalaanse stad Barcelona. Het is de bedoeling dit jaar nog twee vestigingen in Duitsland te openen.

In Nederland beschikt DPA over 10 vestigingen, in Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort, Den Haag, Groningen, Breda, Maastricht, Arnhem, Enschede en heeft daarnaast een hoofdkantoor in Haarlem.


Copyright ©2000: DPA Holding NV.