Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 6-04-2001 Persbericht district Aa en Dommel

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL, Vught

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 23-jarige man uit Den Haag gewond geraakt. De man reed met zijn auto over de A2 onder Vught. Door een black-out raakte de man in de rechterberm. Door de stuurcorrectie die hij hierop toepaste, schoot de auto de rijbaan over en reed tegen de in de middenberm staande vangrail. Door de klap sloeg de auto over de kop. De man is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch. Een 20-jarige passagier uit Delft bleef ongedeerd.

INBRAAK BEDRIJF, Boxtel

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een bedrijf aan de Mijlstraat in Boxtel. Een ruit van het bedrijf werd ingeslagen, waardoor men binnen kon komen. Vanuit de kan-toorruimten werden twee computers gestolen.

INBRAAK BEDRIJF, Biezenmortel

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een bedrijf aan de Hooghoutseweg in Biezenmortel. Een raam van het pand werd opengebroken. Enkele computers, stereotorens, faxen en printers zijn gestolen.

INBRAKEN AUTO`S, Sint Michielsgestel

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een negental auto`s die geparkeerd stonden aan de Meidoornstraat, de Distelhof, Pijnappellaan, Laurierstraat en de Ericastraat in Sint Michielsgestel. Van de auto`s werd steeds met geweld een portier opengebroken. Auto-radio`s, cd`s en een sporttas werden gestolen.