Dianne Potters wordt Corporate PR-Manager bij EuroNet Internet

Amsterdam, 6 maart 2001 - EuroNet Internet heeft Dianne Potters benoemd tot Corporate PR-Manager. In die functie is zij verantwoordelijk voor de public relations van het bedrijf en het perswoordvoerderschap.

Potters deed in de afgelopen acht jaar bij verschillende ICT-bedrijven marketing- en communicatie-ervaring op. Zij was gedurende drie jaar werkzaam in diverse communicatiefuncties bij Roccade Finance. Daarna werkte zij drie jaar als Marketing Manager bij Cap Gemini en de afgelopen twee jaar gaf zij leiding aan de afdeling marketingcommunicatie van InfoRay.

"Het is een grote uitdaging om voor een dynamische en professionele internetonderneming te werken die zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt bedient", aldus Potters. "EuroNet Internet heeft alles in zich om een internet-mediaspeler van formaat te worden."

Over EuroNet Internet en Wanadoo
EuroNet Internet is een dochteronderneming van de Wanadoo Group. Wanadoo Group is een Europese speler en vormt de internetmediadivisie van France Telecom. EuroNet Internet behoort tot de selecte groep Top Level Service Providers in Nederland en bestaat uit twee merken: EuroNet Internet voor de zakelijke markt en Wanadoo voor de consumentenmarkt. Sinds 1994 verzorgt EuroNet Internet producten en diensten voor de zakelijke markt, waaronder inbelabonnementen, netwerkkoppelingen en het beheer van websites en servers. EuroNet Internet garandeert de bereikbaarheid en betrouwbaarheid van deze producten en diensten middels het beheer van een eigen IP-netwerk. Meer informatie over EuroNet Internet kunt u vinden op: www.euronet.nl. Onder de merknaam Wanadoo worden de internetdiensten voor consumenten op de markt gebracht. Met een breed scala van internettoegang, variërend van het gratis Wanadoo Free-abonnement, verschillende Wanadoo Cable-abonnementen tot Wanadoo ADSL, biedt het webportaal www.wanadoo.nl een keur van diensten en informatie. Internationaal telt Wanadoo ruim vier miljoen abonnees.

Voor meer informatie of het aanvragen van illustratiemateriaal: EuroNet Internet: Dianne Potters, Corporate PR Manager, telefoon: (020) 535 51 51, e-mail: diannep@nl.euro.net

Lammers van Toorenburg PR: Leonie Schouwenaar, telefoon: (030) 656 50 70, e-mail: euronet@lvtpr.nl